Το «ξένο» δεν είναι πάντοτε πιο ακριβό…

Το «ξένο» δεν είναι πάντοτε πιο ακριβό…

Από τις σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της Ανόρθωσης, μας έκανε εντύπωση η αναφορά του για το κόστος της νέας τεχνικής ηγεσίας.

Χαρακτηριστικά είπε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95, o Xριστόφορος Μιχαηλούδης, ότι «το κόστος εργοδότησης με τους συνεργάτες του, είναι λίγο πιο χαμηλό σε σύγκριση με τον προηγούμενο προπονητή».

Βάσει των τοποθετήσεων του “Spoke Man” της Κυρίας, το «ξένο» δεν είναι πάντοτε πιο ακριβό από το κυπριακό «προϊόν»…

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ο «σεισμός» στη Μάντσεστερ Σίτι ανοίγει την… όρεξη της Ρεάλ: Οι παίκτες που θέλει ο Φλορεντίνο Πέρεθ

Ο «σεισμός» στη Μάντσεστερ Σίτι ανοίγει την… όρεξη της Ρεάλ: Οι παίκτες που θέλει ο Φλορεντίνο Πέρεθ

Η Μάντσεστερ Σίτι κρίθηκε ένοχη για 114 από τις 115 παραβάσεις των κανονισμών της Premier League που εξετάστηκαν, ενώ πλέον αναμένεται να καθοριστούν οι κυρώσεις και η ίδια η Σίτι έχει προαναγγείλει προσφυγή.