Ο Κώστας Στρατή μίλησε στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ και αποκάλυψε ότι η Ανόρθωση πλησίασε τον Κάναντι
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Για το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ΕΝΠ με τον Κάναντι στον πάγκο: «Αυτός ήταν και ο λόγος που προχωρήσαμε σε αλλαγή στην τελική ηγεσία. Η υπέρβαση η οικονομική δεν ήταν μεγάλη, όμως σαν όνομα ήταν υπέρβαση».
Για την ήττα από την Ανόρθωση: «Είναι από τα παιχνίδι που δυσκολεύεσαι να το χωνέψεις. Δυστυχώς λίγο η τύχη, ίσως κάποια λάθη, έφεραν την ήττα. Εμείς τα ρίχνουμε λίγο παραπάνω στην τύχη αν δείτε τα γκολ της Ανόρθωσης που πρέπει να βάλει το χέρι του κάποιος για να μπουν. Αν δείτε το πρώτο, με τη βοήθεια του αέρα έτσι όπως βγήκε η κόντρα… Χάσαμε, είμαστε υποχρεωμένοι να δούμε τη συνέχεια και να κρατήσουμε την εμφάνιση».
Για τη συνέχεια: «Νιώθουμε ότι έχουμε καλό υλικό, καλούς παίκτες και μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Η ομάδα βελτιώνεται πάρα πολύ. Υπάρχει αρκετός δρόμος και σίγουρα κάποια αποτελέσματα θα παίξουν τον ρόλο τους για να φανεί ποιες ομάδες θα εμπλακούν σε περιπέτειες και ποιες θα ξεφύγουν».
Για τα οικονομικά: «Από επιφανείς έχουμε κάποιες χορηγίες σταθερές. Υπάρχουν εταιρείες που μας βοηθούν, όμως η μεγάλη μας βοήθεια έρχεται από τον κόσμο είτε μέσω κάποιων κινήσεων είτε μέσω των εισιτηρίων διαρκείας. Υπάρχει μια σταθερή βοήθεια από τον κόσμο, όμως κανένας κόσμος σε καμιά ομάδα δεν μπορεί να την κρατήσει μόνος του. Πάμε καλά, το παλεύουμε. Είμαστε έτοιμοι αύριο να πληρώσουμε τον υφιστάμενο μήνα. Θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος έτσι, έχουμε και ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις προς το κράτος».
Αν ασπάζονται τις τοποθετήσεις της Ομόνοιας: «Δεν ξέρω τι λένε στην Ομόνοια. Εμείς έχουμε και ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις προς το κράτος και πρέπει να λέγεται γιατί υπάρχει μια προσπάθεια από κάποιους να παρουσιάζουν το πρόβλημα ως γενικό. Εμείς έχουμε ανταποκριθεί και ίσως πρέπει να πάρουμε και τα εύσημα».
Για την ενίσχυση: «Κάποιες κινήσεις θα γίνουν οπωσδήποτε. Μοναδικός στόχος είναι η παραμονή. Η ΕΝΠ είναι παραδοσιακή ομάδα Α’ Κατηγορίας όμως πρέπει να το αποδείξουμε.
Για τη διαιτησία: «Έχουμε τα δικά μας παράπονα διαιτητικά, όμως έχουμε ζητήσει συνάντηση με τον Ιταλό αρχιδιαιτητή γιατί θεωρούμε πως δεν τυχάνουμε τον σεβασμό που έπρεπε να έχουμε. Από την άλλη οφείλουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες της διαιτησίας, όμως και οι διαιτητές θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις αποφάσεις τους γιατί μπορούν να χαθούν βαθμοί που θα στοιχήσουν σε μια ομάδα.».
Για τον Κάναντι: «Αυτά που ακούστηκαν χθες ισχύουν. Ότι δηλαδή η Ανόρθωση είχε προσπαθήσει να πλησιάσει τον προπονητή μας μέχρι του εκπροσώπου του στην Κύπρο. Έγινε η προσπάθεια. Δεν το παρεξηγήσαμε γιατί αν μια ομάδα αν δεν έχει την θετική ανταπόκριση του εμπλεκόμενου, δεν μπορεί να γίνει πράξη. Είπε ότι είναι απόλυτα ευχαριστημένος στην ΕΝΠ και νιώθει την υποχρέωση να το πάρει ως το τέλος. Αυτό τουλάχιστον μας έχει πει ο εκπρόσωπος του προπονητή».
Ομόνοια και Άρης κοντράρονται το βράδυ της Κυριακής (19/01, 19:00) στο ΓΣΠ για τη 19η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, σε ένα αμφίρροπο ντέρμπι με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/01 @ 13:57
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου Γιώργος Παπέττας παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Supersport104 με τον Μάκη Νικολάου.
16/01 @ 12:30
Ο Κωνσταντίνος Παναγή βρίσκεται κοντά στην ΕΝΠ.
15/01 @ 16:44
H ενημέρωση από την ΕΝΠ.
15/01 @ 09:40
Δηλώσεις στον Σούπερ Σπορτ ΦΜ έκανε ο πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Στρατής
14/01 @ 20:40
Ξέσπασμα στα σοσιαλ μίντια από τον προπονητή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου
14/01 @ 16:57
Ανακοίνωση από την ΕΝΠ η οποία ενημερώνει ότι έχει καταγγείλει την διαιτησία του αγώνα με τον Απόλλωνα.
BEST OF THEMASPORTS