Themasports teamΓια το διάστημα 10-17 Δεκεμβρίου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν Βαγγέλης Μαρινάκης, Γιάννης Μώραλης, Κώστας Καραπαπάς, Τάκης Αγραφιώτης και Μιχάλης Κουντούρης για την υπόθεση Λυγγερίδη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για το πρωί της Τρίτης (26/11) είχαν κληθεί να απολογηθούν ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη από ναυτική φωτοβολίδα από οπαδούς των Ερυθρολεύκων, στα επεισόδια του Ρέντη τον Δεκέμβριο του 2023, στο πλαίσιο του αγώνα βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό.
Τα αδικήματα για τα οποία ασκήθηκαν οι διώξεις αφορούν στη χρηματοδότηση εγκληματικής οργάνωσης και την υποκίνηση αθλητικής βίας και είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.
Όπως αναμενόταν άπαντες πήραν προθεσμία για το διάστημα 10 με 17 Δεκεμβρίου. Πρώτος θα απολογηθεί ο Γιάννης Μώραλης, θα ακολουθήσουν οι Κώστας Καραπαπάς, Τάκης Αγραφιώτης και Μιχάλης Κουντούρης και τελευταίος θα ακολουθήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης που ήταν ο μοναδικός εκ των πέντε που δεν έδωσε σήμερα το "παρών" στην Ευελπίδων, αλλά εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο του.
Πηγή: sdna.gr
Η Ομόνοια Αραδίππου κοντράρεται σήμερα το απόγευμα (17:00) με τον Εθνικό Άχνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 11η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
22/11 @ 17:22
Με δολοφονίες, προδοσίες και σκοτεινά συμφέροντα η ιταλική μαφία έχει μπει για τα καλά στα άδυτα του ιταλικού ποδοσφαίρου.
22/11 @ 15:07
Ο Σάντιο Μανέ, σε συνέντευξή του, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έφυγε από τη Λίβερπουλ, μιλώντας παράλληλα και για τα όσα έζησε στο Μέρσεϊσαϊντ. Από τα τρόπαια και τα γκολ, μέχρι και την στιγμή που σκέφτηκε να μείνει στο «Νησί», αλλά να αλλάξει... στρατόπεδο.
22/11 @ 13:39
Μετά από δυόμισι χρόνια «εξορίας» στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μοντζουίκ, η Μπαρτσελόνα επιστρέφει στο φυσικό της σπίτι. Το απόγευμα του Σαββάτου (22/11, 17:15), οι «Μπλαουγκράνα» θα υποδεχθούν την Αθλέτικ Μπιλμπάο σε έναν ιδιαίτερο αγώνα, που σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή στο ανακαινισμένο - αλλά όχι ακόμη πλήρως ολοκληρωμένο - Καμπ Νου.
22/11 @ 12:21
Μια από τις μεγαλύτερες πειθαρχικές υποθέσεις στην ιστορία του τουρκικού ποδοσφαίρου έφτασε σε οριστικό τέλος, καθώς το Συμβούλιο Διαιτησίας της Τουρκικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (TFF) επικύρωσε τις ποινές 149 διαιτητών που ενεπλάκησαν σε υπόθεση στοιχηματισμού, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Τουρκία.
22/11 @ 12:07
Σοκ στη Μπενφίκα καθώς τα ξημερώματα βρέθηκε νεκρός από πυροβολισμό στο κεφάλι ο επικεφαλής των οργανωμένων οπαδών της ομάδας.
22/11 @ 10:41
Ο Αλεξάντερ Ίσακ όπως αναφέρει η Sun αποφάσισε να αγοράσει έναν σκύλο εκπαιδευμένο για φύλακα με 30.000 λίρες, μετά από απειλές που δέχεται για τη ζωή του.
BEST OF THEMASPORTS