Τι θα γινόταν αν τελείωναν σήμερα όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα; Ο Ολυμπιακός θα βρισκόταν στη League Phase του επόμενου Champions League!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο πρώτος στη σειρά για να περάσει απευθείας στους ομίλους του Champions League της επόμενης περιόδου θα ήταν ο Ολυμπιακός αν όλα τα εγχώρια ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ολοκληρώνονταν σήμερα, όπως καταγράφει η σελίδα στατιστικών "Football Meets Data".
Οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή μόνοι στην κορυφή της Super League και με 43.000 βαθμούς στο ranking της UEFA βρίσκονται σε τροχιά συμμετοχής στη League Phase της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης τη νέα χρονιά.
Για να συμβεί αυτό βέβαια, θα πρέπει ο νικητής του Champions League της σεζόν 2024/25 να προκριθεί στους ομίλους μέσω του πρωταθλήματός του, κάτι που συμβαίνει κάθε χρόνο. Παράλληλα θα πρέπει κάποιες άλλες ομάδες -που αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται στην 1η θέση των εγχώριων λιγκών τους- να μην κατακτήσουν το πρωτάθλημά τους. Σε διαφορετική περίπτωση οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν από τον 2ο προκριματικό.
Αρκετά ψηλά με 37.500 βαθμούς βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πάντως είναι επί του παρόντος στη 2η θέση της Super League.
sdna.gr
Δείτα τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το Πάφος - Εθνικός Άχνας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/10 @ 13:31
Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε ο Νίκος Αθανασίου στον Παναθηναϊκό.
16/10 @ 15:42
Η ελλαδική ιστοσελίδα sport24.gr, επιμένει σε ρεπορτάζ της ότι είναι σε προχωρημένο στάδιο οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Ράφα Μπενίτεθ, αφού ο Φράνκο Μπαλντίνι έχει αποφασίσει ότι ο 65χρονος (16/04/1960) Ισπανός προπονητής, κάτοχος του Champions League με τη Λίβερπουλ το 2005, είναι ο εκλεκτός για να καθίσει στον πράσινο πάγκο!
16/10 @ 13:37
Silver χορηγός του μπασκετικού τμήματος της «Ένωσης» θα είναι η γνωστή εταιρεία.
16/10 @ 13:26
Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε εκ νέου για το θέμα με τον Ράφα Μπένίτεθ, τονίζοντας πως τα ρεπορτάζ απέχουν από την αλήθεια και ότι ο Χρήστος Κόντης είναι ο τεχνικός της ομάδας.
16/10 @ 09:44
Νέες δηλώσεις σχετικά με τον Ράζβαν Μάριν της ΑΕΚ έκανε ο προπονητής της Ρουμανίας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Κύπρο αλλά και στο τι έχει συμβεί μεταξύ τους.
16/10 @ 08:25
Ο Παναθηναϊκός κινήθηκε πολύ γρήγορα και πήρε “πακέτο” από την Κηφισιά τους Ανδρέα Τεττέη και Παύλο Παντελίδη. Δείτε το ποσοστό μεταπώλησης που θα κρατήσει η ομάδα των Βορείων Προαστίων, όπως αναφέρθηκε και στην εκπομπή Box2Box by Betsson.
BEST OF THEMASPORTS