Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 παραχώρησε δηλώσεις ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης. Αναφέρθηκε στη νίκη επί της ΕΝΠ, για το αν υπάρχει θέματα προπονητή και όσα αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τη νίκη επί της ΕΝΠ: «Στο ποδόσφαιρο αυτές οι νίκες πανηγυρίζονται πιο έντονα. Από τη στιγμή που είσαι πίσω στο σκορ με 2-0, το να έρχεται μια ανατροπή στις καθυστερήσεις είναι κάτι το οποίο πανηγυρίζεις πιο έντονα. Είναι μια νίκη που έδωσε χαρά στον κόσμο μας. Στο 1ο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά όμως δε καταφέραμε να κάνουμε καμία τελική. Η ΕΝΠ προηγήθηκε στο σκορ και η ομάδα ήθελε κάποιο χρόνο για να ξαναβρεί το πατήματά της. Ήρθε το 2ο ημίχρονο, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Ήρθε το γκολ του Λόπες και από εκεί και πέρα δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Στο τελευταίο τέταρτο η μπάλα ανεβοκατέβαινε. Και οι δυο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ. Όταν έδειξε ο τέταρτος τα οκτώ λεπτά καθυστερήσεων, ίσως κανένας να μην περίμενε ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι».
Για τους στόχους της Ανόρθωσης: «Είναι μια δύσκολη χρονιά φέτος. Οι στόχοι είναι οι ίδιοι. Λόγω των δυσκολιών ου έχει φέτος η ομάδα, στόχος μας είναι να εξάδα και να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Είμαστε ακόμη σε αυτούς τους στόχους. Δεν θα τα παρατήσουμε, είμαστε η Ανόρθωση και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε αυτούς τους στόχους».
Αν υπάρχει θέμα προπονητή: «Το θέμα με τον προπονητή το αντιμετωπίσαμε κι άλλες φορές φέτος. Η εικόνα της ομάδας χθες στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλή, ο κόσμος δικαιολογημένα κάνει τα μουρμουρητά. Το θέμα της εικόνας της ομάδας μας απασχολεί σίγουρα. Δεν μπορώ να πω αν υπάρχει θέμα Οκκκά ή όχι, αυτό είναι θέμα της διοίκησης».
Για τις αποδοκιμασίες του κόσμου στον Οκκά: «Όντως υπήρχαν αποδοκιμασίες. Ο κόσμος όταν βλέπει την ομάδα του να είναι πίσω στο σκορ με 2-0 σε ένα εντός έδρας παιχνίδι, νομίζω αντιδρά φυσιολογικά. Όντως υπήρχαν αυτά τα συμβάντα αλλά είναι κάτι που θα το συζητήσει η διοίκηση».
Αν προγραμματίστηκε σήμερα συνάντηση μεταξύ Οκκά και διοίκησης: «Μέχρι τη στιγμή που μιλούμε δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον προπονητή. Υπάρχει και ρεπό σήμερα. Ο Γιάννης Οκκάς δεν εξέφρασε ποτέ επιθυμία να παραιτηθεί από την Ανόρθωση. Είναι καθαρά θέμα διοίκησης. Αν η διοίκηση θεωρεί ότι πρέπει να γίνει αλλαγή προπονητή για το καλό της ομάδας, τότε θα γίνει».
Για τα δεδομένα ενόψει Καρμιώτισσας: «Έχουμε την επιστροφή του Κριχόβιακ. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κονσεϊσάο που θα εξετίσει την ποινή του. Θα δούμε πως έχει η κατάσταση με τους Κίκο και Παρούτη».
Για τα κριτήρια της UEFA: «Πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε. Είναι συγκινητική η βοήθεια του κόσμου σε αυτήν την προσπάθεια. Νομίζω ότι η Ανόρθωση θα τα καταφέρει. Πρέπει να προσφέρουν και οι επιφανείς Ανορθωσιάτες με μεγάλα ποσά για να μπορέσει η Ανόρθωση να ορθοποδήσει».
Αν παίζει σενάριο επιστροφής του Κετσπάγια: «Από τη στιγμή που ο Γιάνης Οκκάς είναι ακόμα προπονητής της Ανόρθωσης νομίζω δεν είναι σωστό να μπούμε σε ονοματολογία»
Οι ομάδες που κατέκτησαν τους δύο τίτλους στην ποδοσφαιρική περίοδο 2024 - 2025, η Πάφος F.C. και η ΑΕΚ Λάρνακας διεκδικούν την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, το Super Cup.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
29/10 @ 13:07
Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τον αγώνα με την FREEDOM24 KRASAVA – Ε.Ν.Υ (Κυριακή, 02/11,17:00) στο στάδιο «Aμμόχωστος Επιστροφή», στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
27/10 @ 12:05
Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM η Στέλλα Μάρκου τοποθετήθηκε για την υπόθεση Περέα που ταλαιπωρεί την Ανόρθωση.
27/10 @ 11:48
Η εκ. Τύπου της Ανόρθωσης, Στέλλα Μάρκου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για την ισοπαλία με τον Άρη και όλα τα νέα της Κυρίας.
27/10 @ 09:08
Στην Ανόρθωση, δεν μπορούν να πανηγυρίζουν μετά από μια ισοπαλία. Όμως το ότι δεν έχασαν από τον… διεκδικητή του τίτλου Άρη, είναι κάτι που λειτουργεί σαν μικρή «ένεση» ψυχολογίας…
26/10 @ 21:23
Διαβάστε τις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια μετά το 1-1 με τον Άρη.
26/10 @ 21:14
Οι «Μαχητές» ύψωσαν πανό στο παιχνίδι της Ανόρθωσης με τον Άρη που έγραφε «Σεβασμός σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας από το 1974».
BEST OF THEMASPORTS