Χωρίς Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Χωρίς Μαξίμοβιτς ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς έμεινε εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για την εξόρμηση στο Αγρίνιο, με τον Ρουί Βιτόρια να έρχεται αντιμέτωπος με ακόμα ένα πρόβλημα στα αγωνιστικά του σχέδια.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου, ο Ρουί Βιτόρια αντίκρισε ακόμα ένα αγωνιστικό πρόβλημα να προκύπτει.

Ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς έμεινε εκτός πλάνων του νέου κόουτς των «πράσινων», αφού αντιμετωπίζει έντονες ενοχλήσεις από κάκωση στο μεγάλο δάχτυλο του αριστερού του ποδιού. Είχε δεχθεί ένα πάτημα στον αγώνα της εθνικής Σερβίας και μη μπορώντας να βγάλει όλο το πρόγραμμα, βγήκε νοκ-άουτ.

Μετά το τέλος της Σαββατιάτικης προπόνησης ο Πορτογάλος τεχνικός του «τριφυλλιού» ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή και αυτή απαρτίζεται από τους:

Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδη, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ουναΐ, Τετέ, Σπόραρ, Μπακασέτα, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Λημνιό, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Νίκα, Αράο.

Η προπόνηση είχε rondo, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και τελειώματα.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κρίσιμη συνάντηση στη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα

Κρίσιμη συνάντηση στη Νομική Υπηρεσία για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα

Έπονται εξελίξεις για την υπόθεση ενδεχόμενου ασυμβίβαστου του τέως προέδρου της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Γιώργου Κούμα.