Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Έσε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκτός 20άδας Γουίλιαν και Βέλντε! (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Ολυμπιακός: Νοκ άουτ ο Έσε για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, εκτός 20άδας Γουίλιαν και Βέλντε! (ΑΠΟΣΤΟΛΗ)

Δίχως τον Σαντιάγο Έσε θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός επίσης Γουίλιαν και Βέλντε.

Με μία πολύ σημαντική απουσία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Σαντιάγκο Έσε τέθηκε οριστικά νοκ άουτ, με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» για την αναμέτρηση (24/11, 20:30) με τους «κιτρινόμαυρους».

Παράλληλα, έχει ενδιαφέρον το γεγονός ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ άφησε εκτός τον Βέλντε, δίχως να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ενώ δεν επιστρέφει ούτε τώρα ο Γουίλιαν. Στη διάθεση του Βάσκου οι Ροντινέι, Ορτέγκα και Πιρόλα.

Επανήλθαν στην 20άδα Πασχαλάκης και Ολιβέιρα.

Αναλυτικά η αποστολή: Αναγνωστόπουλος, Αποστολόπουλος, Ολιβέιρα, Κάρμο, Τσικίνιο, Κοστίνια, Γκαρθία, Ελ Κααμπί, Μαρτίνς, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Μασούρας, Ντόη, Πιρόλα, Κωστούλας, Ροντινέι, Στάμενιτς, Τζολάκης, Ρέτσος, Γιάρεμτσουκ, Μουζακίτης.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν σπίτι του Πίτερς για να τον πείσουν να μείνει!

Οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν σπίτι του Πίτερς για να τον πείσουν να μείνει!

Οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο σπίτι του Άλεκ Πίτερς, τον αποθέωσαν και του ζήτησαν να μείνει στον Πειραιά!

BEST OF THEMASPORTS