Απίθανο ματς - Στον τελικό του Nations League η Ισπανία, 5-4 την Γαλλία
Σε ένα παιχνίδι που θα μείνει αξέχαστο, η Ισπανία επικράτησε 5-4 της Γαλλίας και προκρίθηκε στον τελικό του Nations League όπου θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κανείς προπονητής μετά από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν μπόρεσε να πατήσει στα πόδια του στο Όλντ Τράφορντ και να βγάλει αναίμακτα έστω μία σεζόν. Οι ελπίδες προς τον Τεν Χαχ ήταν πολλές, αλλά ούτε και ο Ολλανδός κατάφερε ν' αφήσει το στίγμα του.
Το γεγονός πως δεν έχει βρεθεί ο άνθρωπος (θα δούμε εάν θα είναι ο Αμορίμ) έχει κοστίσει στους Κόκκινους Διαβόλους πολλά εκατομμύρια. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Athletic, λοιπόν, η Γιουνάιτεντ πλήρωσε 11.000.000 ευρώ στον Τεν Χαχ και το επιτελείο του.
Όσον αφορά στο γενικό πλαίσιο, οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν δώσει πάνω από 80.000.000 ευρώ σε αποζημιώσεις στους προπονητές.
contra.gr