Σαν σήμερα (28/11) το 2002 η ΑΕΚ αντιμετώπιζε την Μακάμπι Χάιφα για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, μετά το αήττητο πέρασμα από τον όμιλο «φωτιά».
Οι κιτρινόμαυροι, μετά από μία αήττητη πορεία στους ομίλους του Champions League, πήρε το εισιτήριο για την φάση των «32» του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, τερματίζοντας στην 3η θέση. Εκεί η κληρωτίδα ανέδειξε ως αντίπαλο την ομάδα από το Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα/
Οι κιτρινόμαυροι με δυο τεσσάρες, εντός και εκτός, απέκλεισαν με συνοπτικές διαδικασίες τους Ισραηλινούς από την συνέχεια του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Με τα γκολ των Γεωργάτου (13’), Ντέμη (23’), Πέτκωφ (30’) και Ζαγοράκη (35’) η ΑΕΚ «τελείωσε» από νωρίς την υπόθεση πρόκριση.
Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του αποψινού αγώνα ρεβάνς για τον Α' προκριματικό του Europa League που διεξήχθη στο «Partizan Stadium», ανάμεσα στην Παρτιζάν και την ΑΕΚ.
Η ΑΕΚ εξασφάλισε θέση στους ισχυρούς της κλήρωσης για τον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, ενώ αντίθετα, ο Άρης θα είναι ανίσχυρος, μετά και την πρόκριση της Βίκινγκουρ επί της Μαλισέβα.
Ο Αζεντίν Ουναΐ δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της γαλλικής ομάδας, καθώς οι διαφωνίες με τη διοίκηση συνεχίζονται και η αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ φαίνεται δεδομένη.
Την απόκτηση των Λιούμπομιρ Τούπτα και Ζήση Χατζηστραβού ανακοίνωσε σήμερα (17/07) η ΑΕΛ, με τον πρώτο να υπογράφει τριετές και τον δεύτερο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τον Ντόντα Χολ για να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και πλέον απομένει να υπάρξει συμφωνία και με την Μπασκόνια! Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.