Απάντηση σε Ομόνοια: «Tότε ήταν διάφανη η διαδικασία και τώρα όχι;»

Απάντηση σε Ομόνοια: «Tότε ήταν διάφανη η διαδικασία και τώρα όχι;»

Να απαντήσει στις καταγγελίες Παπασταύρου προς την ΚΟΠ κλήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, ο οποίος μεταξύ άλλων σύγκρινε το τι γίνεται σήμερα με τα όσα γινόταν πριν μερικά χρόνια, απαντώντας ουσιαστικά με αυτόν τον τρόπο στην Ομόνοια.

Αναλυτικά:

«Άκουσα χθες τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Ομόνοιας που είπε ότι και η Ομόνοια στο παρελθόν δανειοδοτήθηκε. Τότε ήτανε διάφανη η διαδικασία και τώρα δεν είναι; Τότε ενημερώνονταν τα σωματεία όλα για πού πήγαν τα λεφτά που έπαιρνε η Ομόνοια;».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΟΛΛΩΝ: Και τώρα... προγραμματισμός - Το σκηνικό με Πέδρο Μάρκες και τους υπόλοιπους!

ΑΠΟΛΛΩΝ: Και τώρα... προγραμματισμός - Το σκηνικό με Πέδρο Μάρκες και τους υπόλοιπους!

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Απόλλωνα με ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μία, η παρουσία στον τελικό Κυπέλλου και η σημαντική αγωνιστική βελτίωση των τελευταίων μηνών άφησαν θετικές εντυπώσεις. Από την άλλη, η απώλεια του τροπαίου απέναντι στην Πάφο FC στέρησε από την ομάδα της Λεμεσού την ευκαιρία να κλείσει τη χρονιά με τον ιδανικό τρόπο.