Στυλιανού: «Δυστυχώς δεν ήταν έτοιμος ο Γιάννου για την ΑΕΛ» (VIDEO)

Στυλιανού: «Δυστυχώς δεν ήταν έτοιμος ο Γιάννου για την ΑΕΛ» (VIDEO)

«Δυστυχώς ο Παναγιώτης Γιάννου ήταν άπειρος, δεν ήταν έτοιμος να αναλάβει το καίριο πόστο του αθλητικού διευθυντή της ΑΕΛ. Συμφωνώ ότι όλοι από κάπου ξεκινούν, όμως δεν θα κάνουμε τις ομάδες πειραματόζωα».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λεμεσιανής ομάδας Μάριος Στυλιανού (έγινε επαγγελματίας την εποχή που ήταν προπονητής ο Μαντζουράκης), ήταν καυστικός στην υπόθεση επιλογής του Γιάννου το περασμένο Καλοκαίρι. Μιλούσε σε χθεσινή εκπομπή στον Capital Tv.

Και πρόσθεσε: «Ο επόμενος ενδεχομένως να είναι ο Κόουλμαν, περίμενα ότι θα «έβγαζε» περισσότερα από τους παίχτες».

Ο Μάριος Στυλιανού, σχολίασε επίσης το πως πρέπει να πορευτεί η ΑΕΛ, όσο δεν βρίσκουν επενδυτή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ- Οι τοποθετήσεις του Στυλιανού για την ΑΕΛ ξεκινούν μετά τα 13’ 50’’:

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο Καλό Χωριό: Ποιος έδωσε την εντολή για την καταστροφή πυρομαχικών;

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφασίστηκε η καταστροφή πυρομαχικών στο πεδίο βολής Καλού Χωριού, αλλά και για το ποιος έδωσε τη σχετική εντολή εν μέσω ακραίων καιρικών συνθηκών. Το πόρισμα του ερευνώντος αξιωματικού, ταξίαρχου Σάββα Στεφάνου, αναμένεται να παραδοθεί μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.