Ο Κύπριος προπονητής και παλαίμαχος της Ομόνοιας θυμήθηκε τα παλιά και όταν η κουβέντα πήγε στον Μαλέκκο τον τρόλαρε κανονικά.
Αρχικά παραδέχτηκε ότι έκλεβε το σαμπουάν του Μαλέκκου στα αποδυτήρια όταν ήταν στην Ομόνοια και για αυτό το λόγο πήρε στο πάνελ της εκπομπής ένα σαμπουάν ως δώρο για τον Μάλε!
Δείτε το επικό σκηνικό στο βίντεο:
«Οι κουβέντες που έκλεβα σαμπουάν του Μαλέκκου είναι αλήθεια. Ως τώρα ξεχνώ και ζητώ από τους παίκτες κανένα τζελ για τα μαλλιά. Στο μεταξύ για τα σαμπουάν που έκλεψα του Μαλέκκου, έφερα του ένα δώρο στην εκπομπή».
H Oμόνοια έχει στο μυαλό της το παιχνίδι τηςΠέμπτης (27/11, 19:45) απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, για την 5η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ.
H Oμόνοια έχει στο μυαλό της το παιχνίδι τηςΠέμπτης (27/11, 19:45) απέναντι στην Ντινάμο Κιέβου, για την 5η αγωνιστική της league phase του Κόνφερενς Λιγκ.
Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από τη βραδιά στο Rebuke Lounge, την περασμένη Πέμπτη, όπου ήταν αφιερωμένη στους Κούσουλο- Φαμπιάνο που συμπλήρωσαν 200 συμμετοχές και Σεμέδο - Κουλιμπαλί που έφτασαν τις 100 συμμετοχές.
Η διαιτησία στο ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ - ΟΜΟΝΟΙΑ. Η αποβολή και άλλες διαιτητικές αποφάσεις από τον πρώην διεθνή διαιτητή και παρατηρητή ΟΥΕΦΑ, Ανδρέα Γεωργίου, όπως μεταδόθηκαν στην εκπομπή TOTAL GREEN.