Οι φίλοι του Football Manager θυμήθηκαν ένα feature του θρυλικού LMA Manager και μπήκαν στη διαδικασία να το... φανταστούν στο αγαπημένο τους παιχνίδι.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Με το νέο Football Manager να καθυστερεί και να αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2025, οι φίλοι του βιντεοπαιχνιδιού συνεχίζουν, για την ώρα, τα saves τους στην προηγούμενη έκδοση, συζητώντας παράλληλα για το μέλλον της δημοφιλούς σειράς της Sports Interactive.
Κάποιος, λοιπόν, θυμήθηκε το εμβληματικό LMA Manager, που στις αρχές του 21ου αιώνα έκανε την εμφάνισή του στις κονσόλες της Sony και της Microsoft, κερδίζοντας τις καρδιές των ποδοσφαιρόφιλων.
Στο εν λόγω παιχνίδι, ο χρήστης είχε μεταξύ άλλων την ευχέρεια να κατασκευάζει νέο γήπεδο για την ομάδα του, ένα στοιχείο το οποίο ιντριγκάρει τους παίκτες του FM!
Πολλοί εξ αυτών εξέφρασαν την επιθυμία τους να δουν το feature να συμπεριλαμβάνεται μελλοντικά στο Football Manager, αν και είναι σαφές πως στη SI, τη δεδομένη χρονική στιγμή έχουν πολύ σοβαρότερα θέματα να λύσουν.
Όσοι πάντως έπαιξαν LMA στο παρελθόν, ένιωσαν μια κάποια νοσταλγία...
sport-fm.gr
Χρειάστηκε να πληρώσουν κάτι παραπάνω για να φορέσουν τα πράσινα χρώματα της Ομόνοιας… στον Ραϊάν Μαέ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/10 @ 00:22
Λυτρωτής Εμπαπέ και με... μαξιλαράκι στο ντέρμπι η Ρεάλ! Με τον Γάλλο να «ξεκλειδώνει» στο 80' την άμυνα της Χετάφε, η ομάδα του Αλόνσο, πάει στο clasico με την Μπαρτσελόνα ως πρωτοπόρος (0-1)!
20/10 @ 00:14
Μίλαν με ανατροπή στην κορυφή. Η Φιορεντίνα προηγήθηκε, αλλά οι «ροσονέρι» έφεραν τούμπα το ματς με πρωταγωνιστή τον Λεάο και βρέθηκαν στην πρώτη θέση της Serie A.
20/10 @ 00:07
Χάρη στους Χάκον Χάραλντσον και Χάμζα Ιγκαμάνε η Λιλ έσπασε την έδρα της Ναντ (2-0) και πλέον περιμένει τον ΠΑΟΚ, ενώ Ρεν και Οσέρ μας χάρισαν ένα χορταστικό παιχνίδι, το οποίο δεν είχε νικητή (2-2).
19/10 @ 23:35
Η Χόφενχαϊμ πέρασε με 3-0 από την έδρα της Ζανκτ Πάουλι. Ο Γκρίφο... «εκτέλεσε» την Άιντραχτ και έδωσε τον βαθμό στη Φράιμπουργκ.
19/10 @ 22:52
Έχασε την ευκαιρία να ζήσει από πολύ νωρίς την «καυτή» ατμόσφαιρα στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ ο Λοΐζος Λοΐζου.
19/10 @ 20:33
Με τον Χάρι Μαγκουάιρ σε τρελά κέφια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλωσε το Άνφιλντ μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, με τους «κόκκινους διαβόλους» να φεύγουν αγκαλιά με ένα σπουδαίο διπλό (2-1).
BEST OF THEMASPORTS