ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Ο Γιώργος Κούμας πρέπει άμεσα να παραιτηθεί»

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ: «Ο Γιώργος Κούμας πρέπει άμεσα να παραιτηθεί»

Στην ανάρτηση του ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, τονίζει ότι ο πρόεδρος της ΚΟΠ Γιώργος Κούμας πρέπει άμεσα να παραιτηθεί.

Αναλυτικά η αναφορά του:

«Ο Γιώργος Κούμας πρέπει άμεσα να παραιτηθεί για να δώσει την ευκαιρία στα Σωματεία να αναζητήσουν έναν νέο τρόπο λειτουργίας ώστε η ΚΟΠ να καταστεί ένας αξιόπιστος Οργανισμός που να λειτουργεί με διαφάνεια, με σωστές διαδικασίες και ελέγχους, για το καλό όλων των ομάδων, με ισότητα, χωρίς διακρίσεις και κρυφές ατζέντες και χωρίς πάρε – δώσε. Η ηγεσία της ΚΟΠ πρέπει να αρχίσει να λογοδοτεί με διαφάνεια στα Σωματεία και σε μια ανώτερη Αρχή για τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Ύπνος με τον νορβηγικό τρόπο»: Το κόλπο των Σκανδιναβών που δοκιμάζουν πλέον όλα τα ζευγάρια

«Ύπνος με τον νορβηγικό τρόπο»: Το κόλπο των Σκανδιναβών που δοκιμάζουν πλέον όλα τα ζευγάρια

Η σκανδιναβική μέθοδος ύπνου με δύο ξεχωριστά παπλώματα κερδίζει έδαφος παγκοσμίως, καθώς βελτιώνει την ποιότητα ύπνου, μειώνει τις διακοπές και ενισχύει τη σχέση των ζευγαριών.