Μετά την κλήρωση οι Κυριάκος Δημητρίου, Νικόλας Λεβέντης, Κατερίνα Κυριάκου και Γιώργος Βασιλείου μίλησαν για ΑΕΚ, ΑΕΛ, Εθνικό και Απόλλωνα
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
Κυριάκος Δημητρίου (ΑΕΚ): «Χαρά μας που θα φιλοξενήσουμε την ΠΑΕΕΚ. Οι φιλοδοξίες μας φτάνουν μέχρι το τέλος και την κατάκτηση του τροπαίου. Θέλουμε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της ΠΑΕΕΚ και να συνεχίσουμε στο θεσμό».
Νικόλας Λεβέντης (ΑΕΛ): «Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους, πρέπει να είμαστε υποψιασμένοι. Η Αγία Νάπα έκανε την έκπληξη, πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας στο θεσμό».
Κατερίνα Κυριάκου (Εθνικός): «Η ομάδα μας μπορεί να προχωρήσει, έχουμε δύσκολο εμπόδιο μπροστά μας. Δείξαμε και σε προηγούμενες χρονιές ότι μας ενδιαφέρει ο θεσμός».
Γιώργος Βασιλείου (Απόλλωνας): «Στόχος μας η κατάκτηση του κυπέλλου, μονό το παιχνίδι που κρύβει παγίδες. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα».
Ο Απόλλωνας ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/06 @ 17:00
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Ball Boyz» της Cablenet ήταν ο Κρίστης Θεοφίλου. Έκανε αναφορά στον τελικό κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Πάφο.
25/05 @ 10:48
Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων προχώρησε η Αστυνομία, χθες πριν την έναρξη του Τελικού Κυπέλλου Κύπρου, που διεξήχθη στο στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.
25/05 @ 10:32
Η Πάφος, αλλά και δύο ακόμα ομάδες της εξάδας, ο Άρης και ο ΑΠΟΕΛ, έδωσαν συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την κατάκτηση του κυπέλλου.
24/05 @ 21:58
Μετά από ένα... τραγικό 90λεπτο χωρίς καμία ευκαιρία (!), ΑΕΚ και Πάφος έμειναν στο 0-0 στον τελικό του κυπέλλου και οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση.
24/05 @ 23:35
Δείτε τι δήλωσε στον Alpha Κύπρου ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο.
24/05 @ 20:15
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, έδωσε το παρών του στο ΓΣΠ για τον τελικό του κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Πάφο FC.
BEST OF THEMASPORTS