Πόλυς ΧαραλάμπουςΕίχε προαναγγελθεί ότι ο αντίπαλος προπονητής θα έκανε… γερό ροτέϊσιον. Το εν λόγω γεγονός, σε καμία περίπτωση δεν καθιστούσε εύκολη την αποστολή του ΑΠΟΕΛ, όπως και του Μανόλο Χιμένεθ για αντιμετώπιση της Φιορεντίνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Υπήρχε φυσιολογικά θέμα «χημείας» στην λειτουργία της αντίπαλης ομάδας, όμως ο Ισπανός προπονητής, με τον τρόπο που κατέβασε την ομάδα του, δεν τους επέτρεψε να «πατούν» συχνά στην περιοχή του Μπέλετς.
Τον ήθελε και η μπάλα τον ΑΠΟΕΛ, ειδικά στην φάση του δεύτερου γκολ, όπου έγινε μια «καραμπόλα» μεταξύ των αμυντικών και την εκμεταλλεύτηκε ο Αμπάνια. Ήταν ο κορυφαίος των γαλαζοκίτρινων ο Αφρικανός, έκανε το καλύτερο του ματς, από τότε που… παίζει για τον ΑΠΟΕΛ.

Ο αγέραστος Γιούσεφ Ελ Αραμπί, δεν έβαλε γκολ, αλλά έκανε άλλη δουλειά. Αυτός έδωσε την μαγική κάθετη πάσα στον Τάσο Δώνη, ο οποίος «έβαλε φωτιά» για πρώτη φορά στις κερκίδες του ΓΣΠ.
Στον σενιόρ Χιμένεθ, βγήκε και η απόφαση του να καλύψει την δεξιά πλευρά με τους Σούσιτς, Τσεμπάκ. Ο Μαροκινός έπαιζε πιο ψηλά, δεν είχε μόνο πάθος (ως συνήθως) αλλά και ουσία στο παιχνίδι του!
Όπως σημειώσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση (ΕΔΩ) η ονειρική βραδιά και το «χαστούκι» επί των «βιόλα», τους… ξύπνησε όμορφες αναμνήσεις της προηγούμενης δεκαετίας.
Τίθεται το εν λόγω ερώτημα, κυρίως στις τάξεις των οπαδών του ΑΠΟΕΛ. Όχι μόνο για το αν θα οριστικοποιηθεί η συμφωνία με την επενδυτική εταιρία, που βρίσκονται σε συζητήσεις τις τελευταίες εβδομάδες…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
11/05 @ 23:48
Ο γνωστός νομικός και πρώην πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Κρις Τριανταφυλλίδης, παρακολούθησε την αποψινή τηλεοπτική συνέντευξη του ισχυρού άντρα των «γαλαζοκιτρίνων», Πρόδρομου Πετρίδη και απάντησε με καυστική ανάρτηση στα λεγόμενα του κ. Πετρίδη για τις επαφές με τους «8».
11/05 @ 23:12
Στην αποψινή μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Cablenet ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ρωτήθηκε για το τι επενδυτή επιθυμεί για την ομάδα του και αφού απάντησε, πρόσθεσε πως θέλει να βρεθεί οριστική λύση για να αποχωρήσει, επειδή κουράστηκε.
11/05 @ 22:48
Στην αποψινή μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Cablenet ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ρωτήθηκε για τις επαφές του με επενδυτική εταιρεία και αποκάλυψε πως αν όλα πάνε καλά, μέχρι τις 25 Μαΐου ευελπιστεί να καταλήξουν σε συμφωνία!
11/05 @ 21:10
Συνέντευξη στην Cablenet παραχώρησε απόψε ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ο οποίος μίλησε για όλα τα καυτά θέματα που απασχολούν τους «γαλαζικίτρινους» της Λευκωσίας, κυρίως για το αγωνιστικό και οικονομικό κομμάτι, αλλά και για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ.
10/05 @ 17:48
Η οικονομική δυσπραγία επηρεάζει τον ΑΠΟΕΛ και στον Αρχάγγελο δεν βαίνουν... όλα καλώς.
10/05 @ 17:05
Ο Κώστας Γαλανόπουλος μίλησε στους betarades για όλους και για όλα και ασφαλώς αναμεσά σε άλλα μίλησε και για την παρουσία του στο ΑΠΟΕΛ αλλά και για την παρουσία του Ελ Αραμπί.
BEST OF THEMASPORTS