ΟΜΟΝΟΙΑ: Θέλει... μπουστάρισμα πρόκρισης - Η ΠΙΘΑΝΗ ενδεκάδα του Μπεργκ
Με μοναδικό στόχο την πρώτη της νίκη στη φετινή League Phase, η Ομόνοια υποδέχεται απόψε στις 19:45 στο ΓΣΠ την Ντιναμό Κιέβου. Τηλεοπτικά από το ΡΙΚ ο αγώνας.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Mετά από πέντε χρόνια, ο Βραζιλιάνος αποχωρεί από το πόστο του αθλητικού διευθυντή της Άρσεναλ, χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστό για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό.
Και από χθες στο Νησί υπήρχαν ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι τον προσέγγισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να αναλάβει ρόλο στο γκρουπ των συλλόγων του, τον Ολυμπιακό, τη Νότιγχαμ και τη Ρίο Άβε.
Τώρα το Sky Sports μεταδίδει ότι μένουν πια μόνο οι υπογραφές για να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών και ο Εντού να πιάσει δουλειά.
Edu has agreed a deal in principle to take up a role with Nottingham Forest owner Evangelos Marinakis 🤝 pic.twitter.com/TEAjKhOW5T
— Sky Sports News (@SkySportsNews) November 5, 2024
Πηγή: sdna.gr