Χρυσή Μπάλα: Η Αϊτάνα Μπονματί κορυφαία παίκτρια της χρονιάς για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Χρυσή Μπάλα: Η Αϊτάνα Μπονματί κορυφαία παίκτρια της χρονιάς για δεύτερη συνεχόμενη φορά

Για δεύτερη σερί χρονιά η Χρυσή Μπάλα γυναικών καταλήγει στην ποδοσφαιρίστρια της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας, Αϊτάνα Μπονματί.

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Χρυσή Μπάλα των γυναικών παρέμεινε στα καταλανικά χέρια. Μάλιστα, στα χέρια της Αϊτάνα Μπονματί, η οποία κατακτά τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η Μπονματί ήταν η πρωταγωνίστρια στην περσινή, εξαιρετική χρονιά της Μπαρτσελόνα, με την οποία κατέκτησε το Champions League γυναικών, αλλά και το ισπανικό πρωτάθλημα.

Το βραβείο το παρέλαβε από τη διάσημη ηθοποιό, Νάταλι Πόρτμαν, η οποία βρέθηκε στην τελετή, τιμώντας ουσιαστικά το ποδόσφαιρο γυναικών.

 
sport24.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Μήνυμα με... νόημα προς ΑΕΛίστες από Θύμιο

Το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ΑΕΛ έστειλε ο νέος Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Θύμιος Αγαθοκλέους.