H 11άδα της Ομόνοιας 29Μ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ομόνοια 29Μ: Μπρολ, Ντεσλάντες, Χέιλεν, Γκαρσία, Ράμος, Ψάλτης, Γουήλερ, Σαμπανάτζοβιτς, Καρπ, Φερνάντες, Τρούγιτς.
Στον πάγκο οι Στρέζος, Κονομής, Ανδρέου, Φαμπίνιο, Γαβριηλίδης, Παττίχης, Πική, Ποντικός, Παύλου, Μπέλα.

Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ο Μάρκοβιτς στο περιοδικό του Απόλλωνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
15/10 @ 13:53
Για όλα όσα αφορούν την ομάδα του, αλλά και για το πως βλέπει το φετινό πρωτάθλημα, μίλησε στην εκπομπή του SuperSport FM 104 «Δώδεκα στα Σπορ» με τον Μάκη Νικολάου και την Μαρίνα Αργυρού, ο προπονητής του Διγενή Ακρίτα Μόρφου Νέντιμ Τούτιτς.
15/10 @ 16:00
155.000 ευρώ για τη χρησιμοποίηση Κύπριων ποδοσφαιριστών... πλήρωσαν στην ΚΟΠ οι ομάδες στις πρώτες 6 αγωνιστικές.
13/10 @ 17:05
Ο ΑΠΟΕΛ ενημερώνει για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.
11/10 @ 15:37
Ο κύριος Ανδρέας Μουσκάλλης αρθρογραφεί για τις ομάδες της Αμμοχώστου, την Ανόρθωση και τη Νέα Σαλαμίνα και στις δυσκολίες που περνούν.
08/10 @ 14:21
Στην κατηγορία με τις πετυχημένες ντρίμπλες οι Σεμέδο της Ομόνοιας και τον Αθανασίου του Ακρίτα, μέχρι την 6η αγωνιστική.
11/10 @ 10:04
Τους παίκτες που ξεχώρισε στο φετινό πρωτάθλημα ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM o παλαίμαχος άσος, Γιώργος Μερκής.
BEST OF THEMASPORTS