Άσχημα φαίνεται πως είναι τα μαντάτα για τον Γιουσούφ Γιαζίτσι, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για πολύ σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει το βράδυ της Κυριακής για τον Ολυμπιακό. Λίγο μετά την ήττα από τον Asteras AKTOR στην Τρίπολη, οι πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων των «ερυθρόλευκων» κάνουν λόγο για πολύ σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό γόνατο του Γιουσούφ Γιαζίτσι.
Ο Τούρκος μεσοεπιθετικός, στο ντεμπούτο του με τους Πειραιώτες, τραυματίστηκε σε ένα πολύ άσχημο πάτημα, που είχε στο χορτάρι του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», με αποτέλεσμα να αποχωρήσει υποβασταζόμενος και με έντονους πόνους.
Την ώρα του τραυματισμού του, δε, ο πολύπειρος Γουίλιαν αντιλήφθηκε ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά, κρατώντας το κεφάλι του.
Όλα δείχνουν πως ο Γιαζίτσι δύσκολα έχει αποφύγει τη ρήξη χιαστού, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την αυριανή ημέρα όταν και θα πραγματοποιηθεί μαγνητική και τα αποτελέσματά της θα δείξουν το οριστικό μέγεθος της ζημιάς.
Πηγή: sport-fm.gr
Ο ΑΠΟΕΛ έκανε μεταγραφή καθώς ανακοίνωσε τον 23χρονο μέσο Geovane Meurer
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
20/07 @ 22:32
Σημαντικά προβλήματα αντιμετωπίζει η Ρέιντζερς πριν τον Παναθηναϊκό, με αρκετούς παίκτες να είναι αμφίβολοι
20/07 @ 21:15
Με τον Χρήστο Τζόλη να πραγματοποιεί εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο στον τελικό του Σούπερ Καπ Βελγίου με γκολ και ασίστ, η Κλαμπ Μπριζ πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-1 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ.
20/07 @ 17:33
Το βράδυ της Τρίτης (22/07), Παναθηναϊκός και Ρέιντζερς τίθενται αντιμέτωποι στο «Ibrox Stadium», το οποίο και θα είναι κατάμεστο, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων.
20/07 @ 17:08
Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο, Εκρέμ Κονούρ, ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί για την απόκτηση του Φίλιπ Κόστιτς
20/07 @ 14:39
Ο ΠΑΟΚ δείχνει αποφασισμένος να αφήσει πίσω του το μοντέλο της τελευταίας διετίας, όταν βρέθηκε να διαθέτει ένα από τα πιο «γερασμένα» ρόστερ της Ευρώπης. Μάλιστα, πέρσι είχε τον υψηλότερο μέσο όρο ηλικίας στο Europa League, με 28.7 χρόνια. Η φετινή εικόνα, ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετική.
20/07 @ 14:26
Στη Σκωτία θα ταξιδέψει με τον Παναθηναϊκό ο Αλμπάν Λαφόν για το ματς με τη Ρέιντζερς, με την αλλαγή στην ευρωπαϊκή λίστα του τριφυλλιού να γίνεται οριστικά. Εκτός ο Λοντίγκιν.
BEST OF THEMASPORTS