Ανδρέας Σταύρου

Μεγάλο παιχνίδι αύριο στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση με στόχο και των δύο το τρίποντο

Ακολουθήστε μας στο Google news

Όταν πλησιάζει ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του νησιού,  είναι λογικό να υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον αλλά και αναμονή.

Το αυριανό ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση θα συγκεντρώσει τα περισσότερα ποδοσφαιρικά βλέμματα και όλοι θα αναμένουν ότι οι δύο ομάδες θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες.

Από την μία έχουμε τον ΑΠΟΕΛ όπου με Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο άρχισε να βλέπει βελτίωση. Πρώτα η πεντάρα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου και μετά η καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπάνια Λούκα πάτα την ήττα, είναι ενθαρρυντικά μηνύματα για το μέλλον των πρωταθλητών.

Ο ΑΠΟΕΛ για το αυριανό ντέρμπι είναι το φαβορί αλλά καθρέφτης είναι πάντα το γήπεδο. Δεδομένο ότι βρίσκεται πίσω στην βαθμολογία την ίδια ώρα που Πάφος και Άρης είναι ασταμάτητοι,  οι γαλαζοκίτρινοι πρέπει να κερδίσουν για να μην χάσουν και άλλο έδαφος από την πρώτη θέση.

Στην πλευρά της Ανόρθωσης τώρα οι εμφανίσεις αλλά και τα αποτελέσματα της είναι γεμάτα αυξομειώσεις. Η ομάδα του Οκκά δεν βρήκε ακόμα σταθερότητα, γεγονός που της έχει φέρει μέχρι στιγμής λίγους βαθμούς και που την κρατάνε εκτός εξάδας.

Στο αυριανό ντέρμπι πρέπει να αλλάξει 180 μοίρες. Στο πρόσφατο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ η εμφάνιση ήταν πολύ κακή και το τελικό αποτέλεσμα που ήταν η ήττα δικαίωσε την παρουσία και των δύο στο γήπεδο.

Σίγουρα από πλευράς ποιότητας υστερεί η ομάδα της Αμμοχώστου κόντρα σε άλλες και συγκεκριμένα στο ΑΠΟΕΛ που παίζει αύριο,  αλλά θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή η ομάδα να παίξει καλά και να παλέψει για την νίκη όσο εναντίον της και να είναι τα προγνωστικά.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέναλτι μέσω VAR και προβάδισμα με Μακρή για ΑΕΛ - Άμεση απάντηση από ΑΕΚ!-ThemaSports
27/10 @ 19:33

Πέναλτι μέσω VAR και προβάδισμα με Μακρή για ΑΕΛ - Άμεση απάντηση από ΑΕΚ!

Στο 21ο λεπτό του αγώνα στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε πέναλτι μετά από παρέμβαση του VAR, για ανατροπή του Ζαχαρίου από τον Γκαρσία και ο Μακρής ένα λεπτό αργότερα άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα.

Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση-ThemaSports
27/10 @ 16:53

Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας 2024/2025, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΝΟΡΘΩΣΗ που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 28.10.24 και ώρα 20.00, στο Στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία.

Διπλό και 3η θέση για Απόλλωνα, σταμάτησε το σερί της ΑΕΚ η ΑΕΛ και μπήκε εξάδα - Βαθμολογία και συνέχεια-ThemaSports
27/10 @ 21:55

Διπλό και 3η θέση για Απόλλωνα, σταμάτησε το σερί της ΑΕΚ η ΑΕΛ και μπήκε εξάδα - Βαθμολογία και συνέχεια

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίστηκε σήμερα (27/10) η 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ του ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
27/10 @ 21:17

Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ του ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΕΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του ντέρμπι που διεξήχθη απόψε στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση-ThemaSports
27/10 @ 11:19

Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για το ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ανόρθωση

Η Αστυνομία ενημερώνει για τα μέτρα που θα ληφθούν για την ασφαλή διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας 2024/2025, μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΝΟΡΘΩΣΗ που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 28.10.24 και ώρα 20.00, στο Στάδιο ΓΣΠ, στη Λευκωσία. 

ΦΡΕΝΑΡΕ την ΑΕΚ η ΑΕΛ που έστειλε ΗΧΗΡΟ μήνυμα ότι... ΜΠΟΡΕΙ για εξάδα!-ThemaSports
27/10 @ 20:55

ΦΡΕΝΑΡΕ την ΑΕΚ η ΑΕΛ που έστειλε ΗΧΗΡΟ μήνυμα ότι... ΜΠΟΡΕΙ για εξάδα!

Μετά από ένα αμφίρροπο παιχνίδι που διεξήχθη απόψε στο στάδιο «Αλφαμέγα» για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ΑΕΛ και ΑΕΚ εξήλθαν ισόπαλες 1-1 και πήραν από ένα βαθμό.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ