Μια φοβερή και τρομερή Μπαρτσελόνα, έδωσε παράσταση στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» διαλύοντας με το εμφατικό 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Στο μυαλό των κόουτς:

Με 4-4-2 παρέταξε τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αντσελότι, ο οποίος δεν είχε διαθέσιμους Κουρτουά, Ροντρίγκο, Αλάμπα και Καρβαχάλ. Ο Λούνιν ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια, ενώ οι Βάθκεθ, Μιλιτάο, Ρούντιγκερ και Μεντί αποτέλεσαν την τετράδα της άμυνας. Βαλβέρδε και Μπέλιγχαμ βρέθηκαν στα δύο άκρα, Τσουαμενί, Καμαβινγκά στον άξονα, ενώ Βινίσιους και Εμπαπέ ήταν το επιθετικό δίδυμο.

Από την άλλη, ο Φλικ επέλεξε το 4-2-3-1, χωρίς να έχει στη διάθεσή του Τερ Στέγκεν, Αραούχο, Κρίστενσεν, Φεράν Τόρες και Έρικ Γκαρθία. Ο Πένια προτιμήθηκε αντί του Σέζνι, οι Κουντέ, Κουμπαρσί, Μαρτίνεθ και Μπαλντέ ήταν μπροστά του ως τετράδα άμυνας, ενώ οι Κασάδο και Πέδρι ξεκίνησαν στον άξονα. Γιαμάλ, Φερμίν Λόπεθ και Ραφίνια κινούνταν πίσω από τον πιο προωθημένο Λεβαντόφσκι.

Η Μπαρτσελόνα σκόρπισε τη Ρεάλ στο "Μπερναμπέου" υποχρεώνοντας τη Βασίλισσα και τον Κάρλο Αντσελότι σε μία από τις πιο ταπεινωτικές ήττες της ιστορίας τους.

Ο Χάνσι Φλικ έχει μετατρέψει στην απόλυτη επιθετική μηχανή τους μπλαουγκράνα, το οποίο και απέδειξαν σε ένα ακόμη ματς, κάνοντας την πιο ηχηρή δήλωση τίτλου στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου.

ΡΕΑΛ: Λούνιν, Λούκας, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Μπέλιγχαμ, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Καμαβινγκά, Εμπαπέ, Βινίσιους

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πένια, Κουρμπάσι, Μπάλντε, Μαρτίνες, Πέδρι, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια, Φέρμιν, Κασάδο, Γιαμάλ, Κουντέ

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

  • Εσπανιόλ - Σεβίλλη 0-2 (20', 45' Λουκεμπάκιο)
  • Βαγιαδολίδ - Βιγιαρεάλ 1-2 (60' πεν. Σιλά / 29' Μπάρι, 64' Πέρεθ)
  • Ράγιο Βαγεκάνο - Αλαβές 1-0 (80' αυτ. Σιβέρα)
  • Λας Πάλμας - Ζιρόνα 1-0 (42' Μουνιόθ)
  • Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 0-2 (54', 56' Λεβαντόφκσι, 77' Γιαμάλ, 84' Ραφίνια)
  • 27/10 15:00 Λεγκανές - Θέλτα
  • 27/10 17:15 Χετάφε - Βαλένθια
  • 27/10 19:30 Μπέτις - Ατλέτικο
  • 27/10 22:00 Σοσιεδάδ - Οσασούνα
  • 28/10 22:00 Μαγιόρκα - Αθλέτικ

Η επόμενη αγωνιστική

  • 01/11 22:00 Αλαβές - Μαγιόρκα
  • 02/11 15:00 Οσασούνα - Βαγιαδολίδ
  • 02/11 17:15 Χιρόνα - Λεγκανές
  • 02/11 19:30 Βιγιαρεάλ - Ράγιο Βαγεκάνο
  • 02/11 22:00 Βαλένθια - Ρεάλ Μαδρίτης
  • 03/11 15:00 Ατλέτικο Μαδρίτης - Λας Πάλμας
  • 03/11 19:30 Σεβίλλη - Ρεάλ Σοσιεδάδ
  • 03/11 22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Μπέτις
  • 04/11 22:00 Θέλτα - Χετάφε
  • 03/11 17:15 Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ

Το ματς:

Με την ώθηση των φιλάθλων της, οι οποίοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από τα πρώτα λεπτά, η Ρεάλ Μαδρίτης μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Στο 2ο κιόλας λεπτό, ο Εμπαπέ βγήκε τετ-α-τετ με τον Πένια μετά από κάθετη του Καμαβινγκά, αλλά πλάσαρε άστοχα, ενώ σηκώθηκε και το σημαιάκι του βοηθού για οφσάιντ, ενώ η Μπαρτσελόνα ισορρόπησε μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Στο 10’ ο Γιαμάλ «έσκαψε» υπέροχα για τον Λεβαντόφσκι, αλλά ο Πολωνός επιθετικός δεν κατάφερε να κάνει το σουτ στην κίνηση, υπό την πίεση του Μιλιτάο.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-4: Η Μπάρτσα του Φλικ ταπείνωσε με τεσσάρα τη Ρεάλ

 


Στο 12’ ο Πένια βγήκε πολύ μακριά από την εστία του και ο Εμπαπέ προσπάθησε να τον «κρεμάσει» από μακριά, χωρίς επιτυχία, ενώ δευτερόλεπτα αργότερα ο Γιαμάλ βγήκε στην πλάτη της άμυνας της «βασίλισσας», αλλά έκανε κακό τελείωμα πάνω στον Λούνιν.

Στο 15’ ο Πένια έκανε τρομερή επέμβαση σε κοντινή προβολή του Μπέλιγχαμ, αλλά δόθηκε οφσάιντ του Εμπαπέ νωρίτερα στη φάση, ενώ στο 21’ ο Ραφίνια πήρε μια πάσα του Γιαμάλ και σούταρε ψηλά άουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής, ενώ είχε και την επιλογή της πάσας στον προωθημένο Μπαλντέ. Πολύ γρήγορος ο ρυθμός του Clasico στο πρώτο 20λεπτο, με τη Ρεάλ να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 22’, όταν ο Τσουαμενί βρήκε με κάθετη πάσα τον Βινίσιους και εκείνος πάτησε στη μεγάλη περιοχή, πλασάροντας όμως άουτ από πολύ πλεονεκτική θέση.

Σταθερά πολύ ψηλά η αμυντική γραμμή της Μπαρτσελόνα, η οποία στο 28’ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Λούνιν να αποκρούει με δυσκολία ένα μακρινό σουτ-βολίδα του Πέδρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Μιλιτάο έσωσε τη Ρεάλ με καίρια προβολή σε γύρισμα του Ραφίνια.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-4: Η Μπάρτσα του Φλικ ταπείνωσε με τεσσάρα τη Ρεάλ

Στο 30’ η Ρεάλ βρήκε δίχτυα, με τον Εμπαπέ να νικά τον Πένια μετά από πάσα του Βάθκεθ σηκώνοντας στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» στο πόδι, αλλά με το γκολ του να ακυρώνεται μετά από εξέταση της φάσης από τους VAR, για οφσάιντ του Γάλλου επιθετικού. Το… πάνω-κάτω συνεχίστηκε, με τον Εμπαπέ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί ένα λάθος του Κουμπαρσί στο 33’, βλέποντας όμως τον Μαρτίνεθ να τον σταματά πριν προλάβει να εκτελέσει, ενώ στο 37’ ο Γιαμάλ συνέκλινε από τα αριστερά και σούταρε με πολύ φάλτσο, ψηλά άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία φάση ενός πρώτου ημιχρόνου που ήταν συναρπαστικό, χωρίς όμως να έχει γκολ.

Με την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια, ο Φλικ αντικατέστησε τον Φερμίν με τον Ντε Γιονγκ, προωθώντας τον Πέδρι σε ρόλο «δεκαριού». Στο 49’ ο Εμπαπέ έκανε μέτριο κοντρόλ μετά από σέντρα του Βάθκεθ, δίνοντας το δικαίωμα στον Κουμπαρσί να τον κόψει, ενώ στο 52’ ο Γιαμάλ προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Λούνιν από μακριά μετά από λάθος του Καμαβινγκά, χωρίς επιτυχία.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-4: Η Μπάρτσα του Φλικ ταπείνωσε με τεσσάρα τη Ρεάλ

Τελικά, η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ στο 54’, με τον Κασάδο να βγάζει υπέροχη κάθετη πάσα και με τον Λεβαντόφσκι να πλασάρει ιδανικά τον Λούνιν για το 0-1, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Πολωνός επιθετικός σκόραρε ξανά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων με υπέροχη κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μπαλντέ.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό της σοκ, η Ρεάλ προσπάθησε να αντιδράσει, με τον Εμπαπέ χάνει τεράστια ευκαιρία για το 1-2 στο 64’, όταν ο Βινίσιους τον βρήκε με μαγική πάσα που έκανε με το εξωτερικό του ποδιού του, αλλά ο Γάλλος νικήθηκε στο τετ-α-τετ του με τον Πένια.

Έχοντας βγει μπροστά για να βρει το γκολ που θα την ξαναέβαζε στο ματς, η «βασίλισσα» έμενε συνεχώς εκτεθειμένη στις γρήγορες αντεπιθέσεις της Μπαρτσελόνα, με τον Λεβαντόφσκι να… φλερτάρει με το χατ-τρικ. Αρχικά, στο 66’ ο Πολωνός πήρε πάσα πάρε-βάλε από τον Ραφίνια, αλλά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι παρότι σούταρε προ κενής εστίας, ενώ στο 69’ βρέθηκε ξανά σε πάρα πολύ πλεονεκτική θέση, πλασάροντας ψηλά άουτ.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-4: Η Μπάρτσα του Φλικ ταπείνωσε με τεσσάρα τη Ρεάλ

Το ματς συνέχισε να έχει ξέφρενο ρυθμό, με τον Μπέλιγχαμ να μην μπορεί να σκοράρει με προβολή μετά από εκτέλεση φάουλ του Μόντριτς, ενώ στο 72’ ο Εμπαπέ νικήθηκε ξανά από τον Πένια, σε ένα ακόμα τετ-α-τετ τους. Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα ήταν εκείνη που σκόραρε ξανά στο 77’, σε φάση που ξεκίνησε από βολέ του Πένια και με τον Ραφίνια να πασάρει στον Γιαμάλ, ο οποίος «έγραψε» το 0-3 με άψογο πλασέ από πλάγια θέση, στέλνοντας την μπάλα στην κορυφή της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Λούνιν!

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα 0-4: Η Μπάρτσα του Φλικ ταπείνωσε με τεσσάρα τη Ρεάλ

 

 

 

sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Διαστημική Αταλάντα, έριξε εξάρα στη Βερόνα!-ThemaSports
26/10 @ 23:52

Διαστημική Αταλάντα, έριξε εξάρα στη Βερόνα!

Κάνοντας... τρομακτικό πρώτο ημίχρονο, η Αταλάντα συνέτριψε με 6-1 τη Βερόνα στο Μπέργκαμο.

Έπιασε κορυφή με Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι - Χαμός με 3/3 γκολ στις καθυστερήσεις στα άλλα ματς!-ThemaSports
26/10 @ 19:45

Έπιασε κορυφή με Χάαλαντ η Μάντσεστερ Σίτι - Χαμός με 3/3 γκολ στις καθυστερήσεις στα άλλα ματς!

Ένα ακόμη... αεροπλανικό γκολ του Χάαλαντ έδωσε στη Μάντσεστερ Σίτι τη νίκη (1-0) ενάντια στη Σαουθάμπτον και την ανέβασε στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League.

Oι ενδεκάδες του clasico: Με Λούνιν στην εστία η Ρεάλ Μαδρίτης - Με συνταγή... Μπάγερν η Μπαρτσελόνα!-ThemaSports
26/10 @ 20:54

Oι ενδεκάδες του clasico: Με Λούνιν στην εστία η Ρεάλ Μαδρίτης - Με συνταγή... Μπάγερν η Μπαρτσελόνα!

Δείτε τις ενδεκάδες του clasico ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για την 11η αγωνιστική της La Liga.

Ούτε Μέσι, ούτε Κριστιάνο: Αυτός είναι ο GOAT σύμφωνα με τον Φραντσέσκο Τότι!-ThemaSports
26/10 @ 18:25

Ούτε Μέσι, ούτε Κριστιάνο: Αυτός είναι ο GOAT σύμφωνα με τον Φραντσέσκο Τότι!

Ο Φραντσέσκο Τότι έπαιξε το κλασικό παιχνίδι διαλέγοντας μεταξύ ποδοσφαιριστών μέχρι να καταλήξει στον GOAT του, ο οποίος δεν ήταν ούτε ο Λιονέλ Μέσι ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Έσπασε το μπλόκο της Λέτσε και συνεχίζει το τρένο της Νάπολι!-ThemaSports
26/10 @ 18:26

Έσπασε το μπλόκο της Λέτσε και συνεχίζει το τρένο της Νάπολι!

Η Νάπολι ζορίστηκε κόντρα στην καλοστημένη Λέτσε, ωστόσο ο Τζοβάνι Ντι Λορέντσο της έδωσε τη λύση (1-0) και την κράτησε αήττητη για 8η συνεχόμενη αγωνιστική της Serie A!

Μότα: "Ίντερ και Νάπολι είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα"-ThemaSports
26/10 @ 14:30

Μότα: "Ίντερ και Νάπολι είναι τα φαβορί για το πρωτάθλημα"

Ο Τιάγκο Μότα θέλησε να κρατήσει χαμηλά τη μπάλα πριν από το "Derby d'Italia", με τον τεχνικό της Γιουβέντους να υποστηρίζει στη συνέντευξη Τύπου πως η Ίντερ και η Νάπολι είναι τα δύο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού τίτλου στην Serie A.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ