Πόλυς Χαραλάμπους

Με την Ομόνοια Αραδίππου, πήγαν όλα βάσει προγράμματος. Πέτυχε εύκολη νίκη η ομάδα. Χθες με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, περίμεναν οι χιλιάδες οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, ότι εύκολα -δύσκολα, τεχνική ηγεσία και παίχτες θα «έγραφαν» την πρώτη νίκη στην League Phase του Conference League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα πράγματα… πήγαν ανάποδα. Οι Βόσνιοι μπορεί να μην έφτιαξαν πολλές φάσεις, όμως στο τέλος έφυγαν με το «διπλό» από την Λευκωσία. Ο Χιμένεθ ήταν πολύ πικραμένος για το εν λόγω γεγονός, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι σκληρό το ποδόσφαιρο.

Δεν είναι καινούργιος στο κουρμπέτι ο Ισπανός. Καταλαβαίνει λογικά ότι χρειάζεται μπόλικη δουλειά, για να καταφέρνει ο ΑΠΟΕΛ να μην την «πατά» από ομάδες του βεληνεκούς της Μπόρατς. Στο μεγαλύτερο διάστημα οι γαλαζοκίτρινοι είχαν την πρωτοβουλία, ωστόσο σε κανένα σημείο δεν «πάτησαν» την αντίπαλο τους, μη αφήνοντας την να αναπνεύσει…

Στα τελευταία στάδια, όταν ενέτειναν την πίεση τους, οι φάσεις που έφτιαξαν ήταν κυρίως από μακρινά σουτ.

Ένας παίχτης που έφεραν το καλοκαίρι, περιμένοντας ότι θα παίρνει την ομάδα στις πλάτες του, όταν η μπάλα ζυγίζει «εκατό κιλά», ακόμα ψάχνεται. Αναφερόμαστε στον Γερμανό Μάγιερ, ο οποίος έμεινε ξανά στα ρηχά.

Η απόφαση τους να κόψουν τον Ντράζιτς από την Ευρώπη, επί του πρακτέου, φαίνεται να έχει κόστος. Μη έχοντας άλλη λύση για τη θέση του φουνταριστού, ο Χιμένεθ αποφάσισε να αφήσει για 95 λεπτά στο γήπεδο τον 37χρονο Ελ Αραμπί. Ήταν μπλοκαρισμένος, δεν τον άφησαν να καταστεί επικίνδυνος οι Βόσνιοι.  

Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΑΠΟΕΛ, έχει απωλέσει την ευρωπαική στόφα της προηγούμενης δεκαετίας. Το χθεσινό ματς, λεγόταν δικαιολογημένα ότι στο πρόγραμμα ήταν να το «πάρουν» για να αυξήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης. Σε καμία περίπτωση δεν χάθηκε το τρένο, όμως θα χρειαστεί στη συνέχεια, να κερδίσουν ή να έχουν κέρδος, σε παιχνίδια με πιο δύσκολες (θεωρητικά) ομάδες από την Μπόρατς.

*Στην τρίχα ακυρώθηκε για οφ σάιτ το τέρμα του Πέτροβιτς, από το VAR. Κατά το παρελθόν, είδαμε παρόμοιες φάσεις να τα «κατακυρώνουν» άλλοι VAR-ίστες. Δικαιολογημένα μένει πικρία στον ΑΠΟΕΛ, για την φάση του 24ου λεπτού. Θα ήταν άλλη η συζήτηση σήμερα, αν έπαιρναν προβάδισμα στο σκορ. 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα νεότερα για ΣΑΡΦΟ - Αποκόλληση τένοντα και... αργεί ακόμη-ThemaSports
25/10 @ 12:44

Τα νεότερα για ΣΑΡΦΟ - Αποκόλληση τένοντα και... αργεί ακόμη

Αργεί ακόμη η επιστροφή του Σαρφό καθώς ο άσος του ΑΠΟΕΛ υπέστει αποκόλληση τένοντα.

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «Δεν είχε καλή απόδοση ο διαιτητής, περπατούσε»-ThemaSports
25/10 @ 11:54

ΠΕΤΕΒΙΝΟΣ: «Δεν είχε καλή απόδοση ο διαιτητής, περπατούσε»

Δηλώσεις στον Super Sport FM παραχώρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μετά την ήττα από την Μπόρατς.

«Πάγωσε» το ΓΣΠ η Μπόρατς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/10 @ 21:08

«Πάγωσε» το ΓΣΠ η Μπόρατς (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 64' η Μπόρατς άνοιξε το σκορ στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Δείτε βίντεο από τους πανηγυρισμούς.

ΚΟΡΜΠΟΥ: «Φτάναμε μέχρι το τέλος, όμως δεν είχαμε καλά τελειώματα»-ThemaSports
24/10 @ 21:52

ΚΟΡΜΠΟΥ: «Φτάναμε μέχρι το τέλος, όμως δεν είχαμε καλά τελειώματα»

Δείτε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Mάριους Κόρμπου μετά το τέλος του αγώνα με την Μπόρατς για τη 2ηαγωνιστική της League Phase του Conference League.

Αποδοκίμασαν τον Άγγλο διαιτητή οι ΑΠΟΕΛίστες (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/10 @ 20:35

Αποδοκίμασαν τον Άγγλο διαιτητή οι ΑΠΟΕΛίστες (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποδικίμασαν με το τέλος του α' ημιχρόνου τον Άγγλο διαιτητή, Robert James οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ.

ΑΠΟΕΛ-Μπόρατς: Η υποδοχή των Πορτοκαλί (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/10 @ 19:47

ΑΠΟΕΛ-Μπόρατς: Η υποδοχή των Πορτοκαλί (ΒΙΝΤΕΟ)

Η υποδοχή των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στον εντός έδρας αγώνα για τη league phase του Conference League απέναντι στην Μπόρατς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ