Πρόκριση με… αυτογκόλ για Ομόνοια 29Μ!

Πρόκριση με… αυτογκόλ για Ομόνοια 29Μ!

Η Ομόνοια 29Μ εξασφάλισε το εισιτήριο για την Β' φάση του κυπέλλου Coca-Cola επικρατώντας με 1-0 του Χαλκάνορα. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημειώθηκε με αυτογκολ του Ηροδότου.

Πρώτη φετινή νίκη για την ομάδα του Γιώργου Πετράκη.

LIVE η ενημέρωση:

90' ΤΕΛΟΣ  πρόκριση για την Ομόνοια 29Μ!

71' Αυτογκόλ από τον Ηροδότου και 1-0 για την Ομόνοια 29Μ

46' Έναρξη β΄ημιχρόνου

45' Τέλος ημιχρόνου 0-0

16' Πρώτη κίτρινη στον Κόσιη

1' Εναρξη του αγώνα

 

 

Χαλκάνορας: Σοφριμέντο, Κόσιης, Άνθιμου, Ντιαμέ, Τουνά, Ντάρκβα, Ηροδότου, Ξυνιστέρης, Ηρακλέους, Χαραλάμπους, Θεοδωσίου.

Στον πάγκο: Ντούμης, Φραγκέσκη, Αβραάμ, Ιντρίσου, Ιορδανίδης, Μιχαήλ, Γιαλλουρής, Κουρτίδης, Νίλσεν, Δημητρίου, Νέτο.

Ομόνοια 29Μ: Μπρολ, Κονομής, Ανδρέου, Φερνάντεζ, Κρουζ, Παττίχης, Πικής, Φιάκας, Ποντικού, Καρπ, Παύλου.

Στον πάγκο: Στρέζος, Ντεσλάντες, Χέιλεν, Γκαρσία, Ράμος, Ψάλτης, Γουίλερ, Σαμπανάτζοβιτς, Φερνάντες Ρ., Μπέλα, Τρούγιτς.

Διαιτητής: Νεοκλέους Νικόλας
Α' Βοηθός Διαιτητής: Αναστασίου Στέφανος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Λουκά Διογένης
4ος: Τεχράνη Ανδρέας
Παρατηρητής: Νικολάου Γεώργιος

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σημαντικές αποκαλύψεις του προέδρου της ΑΕΛ για ΟΙΚΗΜΑ και προπονητικό κέντρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αμέσως μετά την παρουσίαση του νέο Γενικού Διευθυντή, Ευθύμιου Αγαθοκλεόυς και του νέου Τεχνικού Διευθυντή, Ζόελ Νταμάχου, ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, μίλησε και για το θέμα επενδύσεων σε υποδομές, αποκαλύπτωντας μία σημαντική εξέλιξη για το... γαλαζοκίτρινο οίκημα που ονειρεύονται οι ΑΕΛίστες!