Γιάννης ΙωάννουΠαρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γκρόιτερ Φιρτ αποτελεί από σήμερα (22/10) ο Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ...
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Γερμανός πρώην προπονητής του Απόλλωνα, «πλήρωσε το μάρμαρο» της βαριάς εντός έδρας ήττας από τη Νυρεμβέργη με 0-4, αλλά και της μέτριας πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα Β' κατηγορίας της Γερμανίας (Bundesliga 2), αφού μετά από 9 αγωνιστικές, βρίσκεται στη 12η θέση με μόλις 10 βαθμούς.
Δείτε ΕΔΩ τη βαθμολογία.
Ο Τσόρνιγκερ βρίσκεται δύο χρόνια στον πάγκο της Γκρόιτερ Φιρτ. Η πρόσληψη του είχε ανακοινωθεί στις 23 Οκτωβρίου του 2022. Σε αυτό το διάστημα, κοούτσαρε τη Γερμανική ομάδα σε 67 ματς, έχοντας απολογισμό 27 νίκες, 16 ισοπαλίες και 24 ήττες.
Περισσότερα στατιστικά στοιχεία ΕΔΩ.
Δείτε την ανακοίνωση του «διαζυγίου»:
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης μπαίνει σε ενταντικούς ρυθμούς.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
31/05 @ 00:09
Με τον Χρήστο Αλεξίου βασικό, η Ίντερ νίκησε 3-0 τη Φιορεντίνα και πήρε τον τίτλο στην Primavera.
30/05 @ 22:34
Λίγες ώρες πριν τον τελικό του Champions League, οι φήμες για το μέλλον του Σιμόνε Ιντσάγκι στην Ίντερ φουντώνουν.
30/05 @ 21:53
Δείτε αναλυτικά τα μετάλλια του άρχοντα των κρίκων, Λευτέρη Πετρούνια!
30/05 @ 21:30
Το έκανε ο εκπληκτικός Λευτέρης Πετρούνιας! Ο άρχοντας των κρίκων κατέκτησε -μαζί με τον Τούρκο Αντέμ Ασίλ- το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Λειψίας, 8ο στη μυθική καριέρα του!
30/05 @ 21:12
Ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ με κάθε επισημότητα είναι ο Ζερεμί Φριμπόνγκ, με τους «Reds» να ανακοινώνουν την απόκτησή του από τη Λεβερκούζεν!
30/05 @ 20:23
Τις διαπραγματεύσεις με τη Λειψία για την απόκτηση του 21χρονου Σλοβένου επιθετικού, Μπέντζαμιν Σέσκο, ξεκίνησε η Άρσεναλ σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports».
BEST OF THEMASPORTS