Στην Άρσεναλ προσπαθούν να συμβαδίσουν με την τάση της εποχής, τον εκσυγχρονισμό και την αύξηση των εσόδων στις matchdays, με αποτέλεσμα να εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνουν βελτιωτικά έργα στο «Έμιρεϊτς».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Όπως αναφέρουν οι Times, οι άνθρωποι των «κανονιέρηδων» θέλουν να φτάσουν στα επίπεδα των εσόδων που παρουσιάζουν οι μεγάλοι αντίπαλοί τους στο κομμάτι της γηπεδικής εμπειρίας τις ημέρες των αναμετρήσεων της ομάδας.
Από το 2006, όταν και άνοιξε τις πύλες του το «Έμιρεϊτς», η χωρητικότητα των 60.000 θέσεων δεν έχει διαφοροποιηθεί και αυτό είναι κάτι που έχει φτάσει πλέον σε ένα σημείο που προκαλεί όλο και πιο έντονες σκέψεις στους διοικούντες την Άρσεναλ.
Το «Ολντ Τράφορντ» έχει 74.310 θέσεις, το νέο γήπεδο της Τότεναμ έχει 62.850 θέσεις, η Γουέστ Χαμ παίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο της πρωτεύουσας, η Λίβερπουλ προχωρά συνεχώς σε αύξηση χωρητικότητας του «Άνφιλντ» και οι «κανονιέρηδες» δεν θέλουν να μένουν πίσω...
Πηγή: england365.gr
Η Πάφος FC κοντράρεται απόψε (21:00) με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στην SC Arena στη Σερβία για τον Β' προκριματικό του Champions League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/07 @ 19:07
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε σήμερα το απόγευμα στην Ουγγαρία ο προπονητής της Ακαδημίας Πούσκας, Ζσολτ Χόρνιακ, ενόψει του αυριανού (31/07, 21:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο τον Άρη, για τον Β' προκριματικό του Conference League.
30/07 @ 18:31
Αν η Λίβερπουλ στην προετοιμασία της έχει έναν πρωταγωνιστή, αυτός δεν είναι κάποιος από τους νέους σταρ, αλλά ένας 17χρονος. Ο κόσμος θέλει νέα πρόσωπα.
30/07 @ 16:36
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε σήμερα το απόγευμα ο προπονητής της Τορπέντο Κουτάισι, Ντιρκ Σούστερ, ενόψει του αυριανού (31/07, 20:00) επαναληπτικού αγώνα για τον Β' προκριματικό του Conference League με αντίπαλο την Ομόνοια.
30/07 @ 15:09
Ακόμα δεν ξεκίνησε η χρονιά άρχισαν οι γκρίνιες στην Μπαρτσελόνα.
30/07 @ 13:30
Ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο στο πρωτάθλημα που ξεκινά;
30/07 @ 12:48
Σοκάρει βίντεο με πρώην μπασκετμπολίστα να ξυλοκοπεί τη σύντροφό του σε ασανσέρ. Τη χτυπά με μανία δεκάδες φορές σε 35''. Συνελήφθη για απόπειρα γυναικοκτονίας. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.
BEST OF THEMASPORTS