Σε σημερινές ραδιοφωνικές δηλώσεις που έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, ρωτήθηκε για τους τραυματίες της ομάδας και μετέφερε καλά νέα για τους Μάρκες και Ντιόν, ενώ για τον Ντ' Αλμέιδα που έγινε χθες αλλαγή (σ.σ. φάνηκε να ήταν αναγκαστική λόγω τραυματισμού), τόνισε πως ήταν για λόγους ξεκούρασης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για τον Ντανίλο Σπόλιαριτς άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το αν θα προλάβει το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου...
Οι ατάκες του:
Για τον Ντ’ Αλμέιδα: «Έγινε αλλαγή για λόγους ξεκούρασης».
Για το αν θα προλάβει την Ομόνοια Αραδίππου ο Ντανίλο Σπόλιαριτς: «Θα δούμε τις επόμενες μέρες, θα δούμε πόσα κομμάτια από το κανονικό πρόγραμμα θα ακολουθήσει».
Για τους Μάρκες και Ντιόν: «Ο Μάρκες θα μπει αυτή την εβδομάδα στο γήπεδο μόνος. Θα είναι ωφέλιμη για τον ίδιο και η επόμενη διακοπή. Για τον Ντιόν είναι πολύ καλύτερα τα νέα από το Βέλγιο».
Τρέχει ο προγραμματισμός του ΑΠΟΕΛ που έχει στο στόχαστρο ακόμα ένα ποδοσφαιριστή.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
21/07 @ 12:55
Πάνε μερικές μέρες που κατέχουμε πληροφορία, ότι ο Νίκος Κίρζης, έχει ανοικτή γραμμή με άνθρωπο (φέρεται να είναι Άγγλος υπήκοος) που παρουσιάζεται έτοιμος να λειτουργήσει ως «συμπαίχτης» στην εταιρία διαχείρισης του Απόλλωνα.
21/07 @ 10:31
Ξεπέρασε τις 2.000 διαρκείας ο Απόλλωνας.
21/07 @ 07:30
Η αποστολή του Απόλλωνα αναχώρησε νωρίς το πρωί για το Άμστερνταμ. Πάνε για σκοπούς προετοιμασίας για μια εβδομάδα, στη χώρα του τουλίπας, μεθαύριο Τετάρτη (23/7) είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό με τον ΠΑΟΚ.
20/07 @ 23:25
Ανάρτηση από την Θύρα 1 για την μαύρη επέτειο της Τουρκικής εισβολής
20/07 @ 21:28
Ο Απόλλωνας με ανάρτηση ενημερώνει για τα δυνατά φιλικά που θα δώσει στην Ολλανδία
20/07 @ 20:06
Ο Απόλλωνας ενημερώνει για την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία αλλά και ποιοι παίκτες θα ταξιδέψουν για το βασικό στάδιο προετοιμασίας
BEST OF THEMASPORTS