Με καυστικές ατάκες έκλεισε η συνέντευξη Τύπου του Ραζβάν Λουτσέσκου στην OPAP Arena, όταν ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά του: «Take it or leave it, αυτός είμαι».
«Αυτή είναι η ιστορία και αυτή είναι η πραγματικότητα...».
Η τελευταία τοποθέτηση του Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ είχε να κάνει με τον ίδιο.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε για τη συμπεριφορά του και υπεραμύνθηκε των επιλογών του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «αυτός είμαι».
«Μάχομαι για τη δουλειά μου, παλεύω για τους παίκτες μου. Είτε το δέχεστε είτε όχι».
Μάλιστα, στάθηκε και στην... αγάπη της ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, σημειώνοντας πως: «Ξέρω πως ο κόσμος της ΑΕΚ με…αγαπά. Μας κλάπηκε ένα Πρωτάθλημα το 2018, ό,τι κι αν γίνει, αυτό δεν το ξεχνώ».
Ο Παναθηναϊκός είχε πίεση και άμεσες ανακτήσεις, βρήκε συνεργασίες στο β' μέρος, είχε και δοκάρι με τον Σφιντέρσκι, κερδίζοντας 3-1 τη Βέστερλο και έδειξε έτοιμος για το πρώτο ματς με τους Σκωτσέζους.
Ο Νίκολιτς εκτός των άλλων στην ΑΕΚ θέλει να αναδείξει και παίκτες, μεταξύ των οποίων σε περίοπτη θέση βρίσκεται και αυτός. Στην κορυφή της στοχευσής του ήταν ο Καλοσκάμης.
H AEK ετοιμάζεται να παίξει το βράδυ της Πέμπτης ένα σημαντικό φιλικό απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας το οποίο θα είναι κάτι σαν πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν που πλησιάζει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας, monobala.gr, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος φέρεται να απασχόλησε τον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται πλέον κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα.
Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στο δεύτερο και ιδιαίτερα στο παραγωγικό κομμάτι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Άγιαξ. Σκόραρε ο νεαρός Μύθου που έδειξε καλά στοιχεία.
Αυτό που βιώνει ο Άρης, το περνούν όλες οι ελληνικές ομάδες με την ευρωπαϊκή λίστα. Το θέμα είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε έναν Έλληνα παίκτη, ο οποίος πιάνει θέση... ξένου. Ο λόγος για τον Τάσο Δώνη.