Γιάννης ΙωάννουΧωρίς να χρειαστεί να πατήσει το πόδι στο «γκάζι» ο Απόλλωνας, πήρε το ζητούμενο κόντρα στην Ομόνοια 29Μ και επέστρεψε στις νίκες μετά το στραπάτσο από την Καρμιώτισσα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Βέβαια, μετά και τους τρεις βαθμούς που πήρε η Λεμεσιανή ομάδα στα «χαρτιά» για το αναβληθέν Λεμεσιανό ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΛ, πλέον έχει 13 και βρίσκεται ισόβαθμη στην 3η θέση με ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ και αισιοδοξεί για ακόμα καλύτερη συνέχεια.
Το αποψινό παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική, αφού η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη και αποτυπώθηκε στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου η Λεμεσιανή ομάδα πέτυχε δύο τέρματα και είχε ευκαιρίες για περισσότερα, ενώ στο δεύτερο μετά την προσωρινή αντίδραση που έβγαλε η Ομόνοια 29Μ στα πρώτα δέκα λεπτά, έκανε διαχείριση του προβαδίσματος της, έχοντας όμως και τις στιγμές της για να βάλει και... «κερασάκι στην τούρτα», το οποίο εν τέλει δεν μπήκε, αλλά δεν έχει καμία σημασία.
Ο Απόλλωνας πήρε το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί και πλέον πάει με ανεβασμένη ψυχολογία για το εκτός έδρας ματς της 8ης αγωνιστικής κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου, με μοναδικό στόχο το δεύτερο σερί τριποντο που θα διατηρήσει την ομάδα στα ψηλά στρώματα και θα αποτελέσει την καλύτερη τονωτική «ένεση» πριν το κομβικό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο στάδιο «Αλφαμέγα».
Από εκεί και πέρα, ο Αντριάν Γκούλα ποντάρει πολλά στον Ντορεγκαράι και ευελπιστεί το γκολ που πέτυχε απόψε έστω και από το σημείο του πέναλτι, να του ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, ενώ υπάρχει ικανοποίηση και για το τέρμα του Βέισμπεκ που είναι το δεύτερο του στα τρία τελευταία παιχνίδια.
Ανασταλτικά ο Απόλλωνας τα πήγε πολύ καλά σε ολόκληρο το παιχνίδι, αν και δεν πιέστηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, με εξαίρεση το δεκάλεπτο 46΄-55΄ στο οποίο υπήρχε μία χαλαρότητα λόγω και του σκορ (σ.σ. 2-0), όπου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν μία πολύ καλη ευκαιρία, ενώ πέτυχαν και ένα γκολ που σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
Όσον αφορά τον Λέουβενμπεργκ, είχε ουσιαστικά ρόλο... «θεατή» και πέρασε ένα από τα πιο εύκολα βράδια της καριέρας του, όμως σε 1-2 περιπτώσεις που χρειάστηκε να επέμβει, έκανε το καθήκον του διατηρώντας το μηδέν.
Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο OMONOIA TV και μίλησε για όλα τα θέματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τις εξελίξεις στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και τις φορολογικές οφειλές των Σωματείων.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/06 @ 11:32
Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Απόλλωνας, ενημερώνει για τη συμφωνία του με τη Νέφτσι Μπακού για τη μεταγραφή του Σεσί Ντ' Αλμέιδα.
05/06 @ 08:31
Τα τελευταία 24ωρα το πρόσωπο που μοιάζει επικρατέστερος να ηγηθεί του σωματείου του Απόλλωνα, είναι ο γιατρός Κωνσταντίνος Ρούσος.
04/06 @ 20:48
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση της Ακαδημίας της Απόλλων Ladies που έγινε στην "Αυλή του Μεζέ" στον Πύργο Λεμεσού.
04/06 @ 14:41
Όλα δείχνουν ότι απέμειναν τα... τυπικά για την ολοκλήρωση του deal ανάμεσα στον Απόλλωνα και τη Νέφτσι Μπακού, για τη μεταγραφή του Σεσί Ντ' Αλμέιδα.
03/06 @ 12:07
Σε μερικές μέρες θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του Μόργκαν Μπράουν στον Απόλλωνα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από εξαετή θητεία στον Άρη. Ο 26χρονος Άγγλος (γεννημένος στο Λέστερ) έχει ζήσει από την πρώτη μέρα, την «μεταμόρφωση» των πρασίνων της Λεμεσού, από κομπάρσοι σε πρωταγωνιστές…
01/06 @ 11:25
Ανακοίνωση από το σωματείο του Απόλλωνα
BEST OF THEMASPORTS