Γιάννης Ιωάννου

Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΛ κοντράρονται το βράδυ της Δευτέρας (21/10, 19:00) στο γήπεδο «Αμμόχωστος», στο τελευταίο ματς για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, με στόχο φυσικά τους τρεις βαθμούς.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η ομάδα της Αμμοχώστου έκανε κάκιστη εκκίνηση στο πρωτάθλημα με μόλις μία νίκη και πέντε ήττες μετά από έξι αγωνιστικές, βρίσκεται στη 13η θέση με τρεις βαθμούς και ευελπιστεί να κάνει μία νέα αρχή με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι στον πάγκο, ο οποίος αντικατέστησε τον Χριστόδουλο Χριστοδούλου.

Ο Βορειομακεδόνας τεχνικός, ο οποίος είναι... παλιά καραβάνα στο Κυπριακό ποδόσφαιρο και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, αναμένεται να βάλει τις πρώτες του «πινελιές» στον τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρολεύκων» κόντρα στην πρώην ομάδα του, αλλά κυρίως να παρουσιάσει μία ομάδα πανέτοιμη όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και πνευματικά, για να διεκδικήσει με αυξημένες πιθανότητες τη νίκη, με την οποία θα βάλει τέλος στον αγωνιστικό «κατήφορο».

Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος λόγω καρτών Ντουρμισάι, και οι τραυματίες Καρλίτος, Βίκτωρος και Παπαγεωργίου. Ο τελευταίος ένιωσε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και θα είναι στα πιτς για τρεις περιπου εβδομάδες...

Επιπλέον, είναι αμφίβολος ο Φράγκου, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση και η συμμετοχή του στην αποστολή θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ οι Ντιακιτέ και Ασεβέδο που επέστρεψαν στις προπονήσεις, θα είναι εκτός απροόπτου στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Στην αντίπερα όχθη, η ΑΕΛ θα ταξιδέψει στη Λάρνακα με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πεντάρα επί του Εθνικού, με μοναδικό στόχο το διπλό που θα της δώσει μεγάλη ώθηση ενόψει της συνέχειας, ειδικά με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μετά την αλλαγή προπονητή στην αντίπαλη ομάδα.

Ο Κρις Κόλμαν δούλεψε πολύ με τους παίκτες του στο διάστημα της διακοπής για να βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του, για να μπορέσει να διεκδικήσει με περισσότερες αξιώσεις το βαθμολογικό κέρδος σε μία δύσκολη έδρα και αναμένεται να κάνει κάποιες αλλαγές, όχι μόνο σε πρόσωπα, αλλά και στο τακτικό κομμάτι, ευελπιστώντας να δει θετικά αποτελέσματα.

Ο Ουαλός τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Παπαφώτη και τον τιμωρημένο Κέτσκες, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή ο Τρίσκόφσκι, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου
19:00 Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου – ΑΕΛ Λεμεσού
Στάδιο: Αμμόχωστος Επιστροφή
Διαιτητής: Φελλάς Κωνσταντίνος
Α' Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Στυλιανού Μάριος
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Χριστοφόρου Μάριος
AVAR: Κωμοδρόμος Ηράκλης
Παρατηρητής: Αναστασίου Ιωάννης

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι ήρθε η πρώτη εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ-ThemaSports
20/10 @ 21:30

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ: Έτσι ήρθε η πρώτη εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ

Παρακολουθήστε τα στιγμιότυπα του αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ανόρθωση για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου οι «κιτρινοπράσινοι» επικράτησαν με 1-0

«Χαλί» ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου «Αλφαμέγα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
20/10 @ 18:57

«Χαλί» ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου «Αλφαμέγα» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε εξαιρετική κατάσταση είναι ο αγωνιστικός χώρος του σταδίου «Αλφαμεγα», για τον αποψινό (19:00) αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια 29Μ.

ΠΡΩΤΗ νίκη στην Αρένα με το ΠΡΩΤΟ του Σολ!-ThemaSports
20/10 @ 20:57

ΠΡΩΤΗ νίκη στην Αρένα με το ΠΡΩΤΟ του Σολ!

Η ΑΕΚ πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στην Αρένα στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 της Ανόρθωση με το πρώτο φετινό γκολ του Σολ και έφτασε στους 13 βαθμούς.

ΔΙΠΛΟ στο Δασάκι και στο κυνήγι της κορυφής...-ThemaSports
20/10 @ 18:29

ΔΙΠΛΟ στο Δασάκι και στο κυνήγι της κορυφής...

Ο Άρης νίκησε 1-2 (Αντερέγκεν 72' / Μαγιαμπέλα 20', Καζού 23') τον Εθνικό στο Δασάκι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ανέβηκε στους 17 βαθμούς, δύο μακριά από την κορυφή και την Πάφο.

Οι διαιτητές οφείλουν να αλλάξουν... τακτική για τους παίκτες που κάνουν σκόπιμα καθυστερήσεις-ThemaSports
20/10 @ 13:53

Οι διαιτητές οφείλουν να αλλάξουν... τακτική για τους παίκτες που κάνουν σκόπιμα καθυστερήσεις

Πάμπολλες φορές έχουμε δει ομάδες που κερδίζουν, κυρίως αυτές που είναι αουτσάιντερ, να κάνουν συνεχώς σκόπιμες καθυστερήσεις, αφενός για να κερδίζουν πολύτιμα λεπτά ή ακόμα και δευτερόλεπτα, αλλά και για να σπάνε το ρυθμό και τα... νεύρα του αντιπάλου που ψάχνει την ανατροπή.

Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από τη νίκη του Απόλλωνα κόντρα στην Ομόνοια 29Μ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/10 @ 21:37

Τα ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από τη νίκη του Απόλλωνα κόντρα στην Ομόνοια 29Μ (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης που διεξήχθη απόψε στο στάδιο «Αλφαμέγα» ανάμεσα στον Απόλλωνα και την Ομόνοια 29Μ, για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ