Γιάννης Ιωάννου

Την καλύτερη φετινή του εμφάνιση έκανε ο ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου, την οποία συνέτριψε με 0-5 στο ντεμπούτο του Μανόλο Χιμένεθ και δείχνει να έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα μετά το προβληματικό ξεκίνημα στη σεζόν, που έφερε δύο αλλαγές προπονητών.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Βέβαια, το θέμα είναι η ομάδα να έχει και συνέχεια. Τα πρώτα μηνύματα πάντως μετά το νέο... «ριστάρτ» είναι άκρως ενθαρρυντικά.

Υπάρχει μπόλικη ποιότητα στο ρόστερ, ο Χιμένεθ είναι έμπειρος και ικανότατος προπονητής, ξέρει από πρωταθλητισμό, αλλά και πως να κερδίσει τον σεβασμό των παικτών του και η λογική λέει ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Πάντως, όπως είπε και ο ίδιος ο Ισπανός τεχνικός, είναι λίγες μέρες στην ομάδα και δεν μπόρεσε να αλλάξει και πολλά πράγματα στο παιχνίδι της, όμως η εικόνα της δεν είχε καμία σχέση με τα προηγούμενα ματς, με τους παίκτες να είναι σαφώς πιο απελευθερωμένοι και με περισσότερη αυτοπεποίθηση, κυριάρχησαν από την αρχή του αγώνα, επέβαλαν το ρυθμό τους και μετά το 0-3 στο 53΄, έκαναν και συντήρηση δυνάμεων ενόψει Ευρώπης, βάζοντας όμως και... διπλό «κερασάκι στην τούρτα» στα τελευταία λεπτά!

Σίγουρα, το παιχνίδι της ερχόμενης Πέμπτης (24/10) στο ΓΣΠ κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League, θα είναι πολύ διαφορετικό, πολύ πιο απαιτητικό και με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας κι εκεί θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο ο Χιμένεθ, ο οποίος αναμένεται να βάλει τις πρώτες δικές του πινελιές στο παιχνίδι της ομάδας, η οποία σήμερα γέμισε με αισιοδοξία τους οπαδούς της ενόψει της συνέχειας.

Είναι αυτονόητο ότι μία νίκη κόντρα στους Βόσνιους θα δώσει ώθηση στον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος στη συνέχεια έχει ένα πρόγραμμα «φωτιά», με συνεχόμενα ντέρμπι μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου κόντρα σε Ανόρθωση, Απόλλωνα, ΑΕΛ, Πάφο, Άρη και Ομόνοια, συν τα ευρωπαϊκά παιχνίδια μεσοβδόμαδα κι εκεί θα είναι τα μεγάλα ζόρια για τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θα κληθεί μεταξύ άλλων, να διαχειριστεί όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί το ρόστερ.

Η πολυφωνία στο σκοράρισμα, αφού τα πέντε γκολ τα σημείωσαν διαφορετικοί παίκτες, είναι ένα από τα κέρδη του αποψινού αγώνα, όπως και η πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία που υποχρέωσε τον Μπέλετς να έχει ρόλο... «θεατή», κρατώντας εύκολα την εστία του ανέπαφη, αλλά και η διάθεση των παικτών ακόμα και όταν το ματς είχε ουσιαστικά κριθεί...

Πλέον, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ αναμένουν ακόμα καλύτερη συνέχεια με τον Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, ο οποίος στο πρώτο του τεστ στον «γαλαζοκίτρινο» πάγκο πήρε άριστα...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επέστρεψε στα γκολ ο «πιστολέρο»!-ThemaSports
19/10 @ 18:42

Επέστρεψε στα γκολ ο «πιστολέρο»!

Τρία λεπτά μετά το 0-1 που πέτυχε ο Τεχέρα στο 33΄, ο Ελ Αραμπί σκόραρε το 0-2 για τον ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου και έδωσε ισχυρό προβάδισμα νίκης στην ομάδα του.

Πρώτο με Χιμένεθ! Το πανηγύρισε δεόντως ο Ισπανός...-ThemaSports
19/10 @ 18:35

Πρώτο με Χιμένεθ! Το πανηγύρισε δεόντως ο Ισπανός...

Στο 33ο λεπτό του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ομόνοια Αραδίππου και τον ΑΠΟΕΛ, η ομάδα της Λευκωσίας άνοιξε το σκορ με καταπληκτικό σουτ του Τεχέρα.

Διατήρησε τους οκτώ από τους έντεκα που ήταν βασικοί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Χιμένεθ-ThemaSports
19/10 @ 17:06

Διατήρησε τους οκτώ από τους έντεκα που ήταν βασικοί στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Χιμένεθ

Τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα για τον αποψινό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου έκανε ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μανόλο Χιμένεθ, σε σχέση με τους έντεκα που παρέταξε στο ντέρμπι της προηγούμενης (6ης) αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ ο προκάτοχος του, Ζοσέ Ντομίνγκες.

Ξεκίνησε με ήττα ο Σα Πίντο -ThemaSports
19/10 @ 14:25

Ξεκίνησε με ήττα ο Σα Πίντο

Δεν πήγε καλά το ντεμπούτο του Σα Πίντο στην Καζαμπλάνκα

ΧΙΜΕΝΕΘ: «Δεν είμαι προπονητής που κοιτά την ταυτότητα των παικτών, αλλά μόνο την απόδοση τους» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
19/10 @ 20:04

ΧΙΜΕΝΕΘ: «Δεν είμαι προπονητής που κοιτά την ταυτότητα των παικτών, αλλά μόνο την απόδοση τους» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ανάμεσα στην Ομόνοια Αραδίππου και τον ΑΠΟΕΛ για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan, ο προπονητής της Λευκωσιάτικης ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ.

Η αρχική ενδεκάδα του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
19/10 @ 16:43

Η αρχική ενδεκάδα του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με την Ομόνοια Αραδίππου (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μανόλο Χιμένεθ, για τον σημερινό (18:00) αγώνα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με αντίπαλο την Ομόνοια Αραδίππου, για την 7η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan:

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ