Ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας sport24.gr, αναφέρεται σε έντεκα παίκτες, ανάμεσα τους ο Ελ Αραμπί του ΑΠΟΕΛ και ο Γιόβετιτς της Ομόνοιας, που είχαν σημαντικό στους Κυπελλούχους Ευρώπης την περσινή σεζόν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Παραθέτουμε τα αποσπάσματα που αφορούν τους δύο άσους των «αιωνίων» του Κυπριακού ποδοσφαίρου:
Ο Αντρέ Όρτα, ο Ελ Αραμπί και ο Κίνι είναι εκείνοι που φαίνεται να τα πηγαίνουν καλύτερα στο ξεκίνημα της σεζόν σε Μπράγκα, ΑΠΟΕΛ και Ατρόμητο αντίστοιχα, σε σχέση με την ενδεκάδα των παικτών που είχαν ενεργό συμμετοχή την περασμένη σεζόν στον Ολυμπιακό και έχουν αποχωρήσει από την πειραϊκή ομάδα.
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει να «γράφει» γκολ και ασίστ στην καριέρα του, καθώς στο ξεκίνημα της σεζόν έχει τέσσερα τέρματα και δύο ασίστ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη. Ο Μαροκινός σέντερ φορ σκόραρε εναντίον της RFS στα προκριματικά του Europa League και κόντρα στην Καρμιώτισσα (2) και τη Νέα Σαλαμίνα στο πρωτάθλημα. Και μοίρασε ασίστ στους αγώνες με την Πάφο και την Ένωση Παραλιμνίου.
Ο έμπειρος επιθετικός, ο οποίος σε τέσσερις μήνες θα κλείσει τα 38 χρόνια του, έχει ξεκινήσει βασικός στα πέντε από τα έξι παιχνίδια πρωταθλήματος που έχει αγωνιστεί, μετράει κατά μέσο όρο 70' συμμετοχής, έχει 0,5 γκολ ανά ματς, δύο σουτ, 1,2 πάσες-κλειδιά, 0,5 κλεψίματα, μία ντρίμπλα, 2,8 κερδισμένες μονομαχίες και 0,5 κερδισμένα φάουλ.
Ο Γιόβετιτς έχει παίξει μόλις ένα ημίχρονο με την Ομόνοια, το δεύτερο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού. Ο Μαυροβούνιος σέντερ φορ είχε καλή παρουσία, έχοντας δύο σουτ εντός εστίας, μία πάσα-κλειδί, δύο ντρίμπλες και έξι κερδισμένες μονομαχίες.
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των εκτός έδρας αγώνων της με τη Βουλγαρία (φιλικό) και τη Ρουμανία (προκριματικά μουντιάλ) στις 6 και 10 Ιουνίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
02/06 @ 16:37
Οι δηλώσεις του προέδρου της ΑΕΛ Κωνσταντίνου Κωνσταντίνου.
02/06 @ 13:02
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο Διευθυντής της Freedom 24 ΕΝ Ύψωνα, Δημήτρης Βραχίμης, ο οποίος μίλησε για το θέμα του Τσιρείου και όχι μόνο.
02/06 @ 11:37
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (02/06) το πρωί στα Γραφεία του ΚΟΑ, η συνέντευξη Τύπου του Οργανισμού για την παρουσίαση της Κάρτας Φιλάθλου και ενσωμάτωσης της στην εφαρμογή Ψηφιακός Πολίτης.
30/05 @ 14:23
Σημαντική στιγμή για το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ καθώς κατάφερε να πάρει άδεια και να μπει για πρώτη φορά σε παιχνίδι e sports και πιο συγκεκριμένα στο uflgame.
30/05 @ 12:33
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, με αφορμή την προδιαγραφόμενη συμφωνία τους με το σωματείο ΕΝ Ύψωνα, για να χρησιμοποιεί ως έδρα το Τσίρειο για τη νέα σεζόν (2025-2026) στην Α' κατηγορία.
29/05 @ 15:38
Μετά τις σκέψεις του Γιώργου Κούμα για αποχώρηση από την ΚΟΠ, τότε θα πρέπει εντός ενός μηνός να γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση και τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της να υποβληθούν οι υποψηφιότητες.
BEST OF THEMASPORTS