Ο Ροντινέι είδε από κοντά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αρμάνι και μετά το ματς έβγαλε φωτογραφίες με τον Σακίλ ΜακΚίσικ, με τον οποίο έχει αναπτύξει φιλικές σχέσεις.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ, επικρατώντας με 89-68 και στις εξέδρες βρέθηκαν και παίκτες του ποδοσφαιρκού Ολυμπιακού.
Μεταξύ αυτών ήταν ο Ροντινέι, ο οποίος έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Βραζιλιάνος μπακ των Πειραιωτών ανέβασε μια φωτογραφία μαζί με τον ΜακΚίσικ και έγραψε στη λεζάντα, "Φίλοι εντός και εκτός court. Πάντα επιτυχία σε σένα".
"Πιστεύω ότι μας περιμένουν να φτιάξουμε ένα κανάλι στο YouTube. Το καλύτερο περιεχόμενο στον κόσμο", σχολίασε ο ΜακΚίσικ.
Ο Άρης Θεσσαλονικής αντιμετωπίζει την Ανόρθωση σε φιλικό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:00) και το ThemaSports θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
17/07 @ 19:15
Ο Αζεντίν Ουναΐ δεν συμμετέχει στην προετοιμασία της γαλλικής ομάδας, καθώς οι διαφωνίες με τη διοίκηση συνεχίζονται και η αποχώρησή του από τη Μαρσέιγ φαίνεται δεδομένη.
17/07 @ 18:25
Ο Πέτρος Μάνταλος πρωταγωνιστεί στο teaser της ΑΕΚ για τη νέα εμφάνιση.
17/07 @ 17:50
Την απόκτηση των Λιούμπομιρ Τούπτα και Ζήση Χατζηστραβού ανακοίνωσε σήμερα (17/07) η ΑΕΛ, με τον πρώτο να υπογράφει τριετές και τον δεύτερο διετές συμβόλαιο συνεργασίας.
17/07 @ 17:32
Ο Ολυμπιακός τα βρήκε με τον Ντόντα Χολ για να έρθει στην Ελλάδα και να ντυθεί στα ερυθρόλευκα και πλέον απομένει να υπάρξει συμφωνία και με την Μπασκόνια! Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις.
17/07 @ 14:00
Στον Πανσερραϊκό με τη μορφή του δανεισμού από τον ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Λευτέρης Λύρατζης, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.
17/07 @ 13:05
Η μεταγραφή του Αλμπάν Λαφόν στον Παναθηναϊκό είναι… προ των πυλών καθώς έφτασε τα ξημερώματα της Πέμπτης (17/7) στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά και να επισημοποιηθεί η μετακίνησή του.
BEST OF THEMASPORTS