Ο παλαίμαχος του ΑΠΟΕΛ, Νίκος Παντζιαράς παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM για την Εθνική και την έλευση Χιμένεθ στους γαλαζοκιτρίνους.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Τι δήλωσε:
Για την Εθνική: «Θεωρώ ότι ήταν η καλύτερη εμφάνιση των τελευταίων χρονών παρά το βαρύ σκορ. Έδειξαν κάποια στοιχεία βελτίωσης. Ο νέος προπονητής έβαλε τις δίκες του πινελιές. Στις φυσικές τους θέσεις οι ποδοσφαιριστές. Ήταν στις θέσεις που αγωνίζονται και στις ομάδες τους. Υπήρχαν οι ευκαιρίες. Δεχτήκαμε ευκολά τέρματα. Έκαναν μια πολύ καλή προσπάθεια. Ευχόμαστε το καλύτερο. Είναι και θέμα ποιότητας. Όταν ανεβαίναμε είχαμε δεχτεί τα τέρματα. Όμως τα παιδιά συνέχιζαν. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έδωσαν το κάτι παραπάνω και αυτό είναι θετικό. Το πώς άλλαξε αυτό το ξέρουν τα άτομα μέσα στην ομάδα. Όλοι πρέπει να στηρίξουμε την Εθνική. Οι εμφανίσεις θα φέρουν το κοσμο πίσω στα γήπεδα.»
Για τον ΑΠΟΕΛ: «Η επιλογή του Χιμένεθ δείχνει σωστή. Είναι ένα δυνατό όνομα. Τώρα πρέπει να περάσει την δική του φιλοσοφία στους ποδοσφαιριστές. Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα.»
Για τους προπονητές: «Το μεγαλύτερο μερίδιο των κακών αποτελεσμάτων ήταν στους προπονητές. Υπήρχαν κακές τοποθετήσεις μέσα στην ομάδα. Όμως εμείς κρίνουμε μόνο όσα βλεπουμε. Οι ευθύνες είναι σε αυτούς που παιρνούν τις αποφάσεις.»
Για τον Χιμένεθ: «Είναι ένας προπονητής που έχει ένταση στο παιχνίδι του. Θέλει το 100% από το κάθε ποδοσφαιριστή του. Έκανε την κίνηση να μετρήσει το γήπεδο από ότι είδαμε. Δεν θέλει να αφήνει τίποτα στην τύχη. Όλοι πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Από τους ανθρώπους μέσα στην ομάδα και το κοσμο. Βλέπει παιχνίδι με παιχνίδι, τώρα είναι η Ομόνοια Αραδίππου.»
Για το πρωτάθλημα: «Θα είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Υπάρχει αρκετή ποιότητα και θα δούμε κάτι το ανταγωνιστικό. Να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο παρα το ότι των κόβουμε. Δεν πρέπει να αγωνίζονται με άδειες κερκίδες. Όμως πρέπει να το γνωρίζουν και οι ίδιοι οι οπαδοί. Είναι αυστηρές οι ποινές φέτος.»
Πανέτοιμη για την επανέναρξη του πρωταθλήματος είναι η Πάφος FC, η οποία το βράδυ της Παρασκευής (17/10, 19:00) θα κοντραριστεί στο «Στέλιος Κυριακίδης» με τον Εθνικό, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/10 @ 22:20
Ακόμα ένα international break έφτασε στο τέλος του, με ακόμη περισσότερες ομάδες να εξασφαλίζουν το εισιτήριό τους για την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2026, το οποίο για πρώτη φορά θα έχει 48 συμμετέχοντες.
16/10 @ 21:44
Η Εθνική Ελλάδας υποχώρησε κατά οκτώ θέσεις στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη που θα ανακοινωθεί στις 23 Οκτωβρίου, καταγράφοντας τη χειρότερη επίδοση μαζί με τη Σουηδία και τη Ναμίμπια. Τεράστιες επίσης είναι και οι οικονομικές απώλειες της ΕΠΟ, λόγω της απουσίας της από ένα ακόμα μεγάλο ραντεβού.
16/10 @ 16:20
Στον ημιτελικό του Μαρόκου με τη Γαλλία για το Μουντιάλ Κ20, γράφτηκε ιστορία καθώς ο τεχνικός των Αφρικανών, σήκωσε τη μωβ κάρτα, η οποία του έδωσε το δικαίωμα να κάνει «challenge» και να στείλει τον διαιτητή στο VAR για να δει μία συγκεκριμένη φάση.
16/10 @ 14:42
Την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών, ενόψει της ιστορικής συμμετοχής της στα play-offs του UEFA Women's Nations League.
16/10 @ 14:36
Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει η Εθνική μας ομάδα Νεανίδων Κ-19 ενόψει των δύο φιλικών αγώνων που θα δώσει εκτός έδρας με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο.
16/10 @ 14:17
Το Μαρόκο έκανε την έκπληξη και απέκλεισε από τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 τη Γαλλία, παίρνοντας την πρόκριση στο μεγάλο τελικό.
BEST OF THEMASPORTS