Έντονη συζήτηση έχει προκαλέσει στα social media το γεγονός ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ απουσιάζει από τη νέα καμπάνια της Ρεάλ. Αυτός είναι ο λόγος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στο επίκεντρο βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα το όνομα του Κιλιάν Εμπαπέ, αλλά αυτή τη φορά όχι για αγωνιστικούς λόγους.
Αντίθετα, σουηδικά δημοσιεύματα ενεπλάκησαν τον Γάλλο σταρ στην υπόθεση του φερόμενου βιασμού γυναίκας σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Στοκχόλμης.
Την ίδια στιγμή η Ρεάλ δημοσίευσε στον λογαριασμό της φωτογραφία από τη νέα καμπάνια της σε συνεργασία με την αθλητική εταιρεία, Adidas, από την οποία απουσιάζει ο Γάλλος.
Μάλιστα, την εμφάνισή της έκανε ακόμη μία φωτογραφία, ίδια με αυτή που ανέβασε η Ρεάλ, αλλά με τη διαφορά ότι σ' αυτή εμφανίζεται ο 26χρονος.
Ωστόσο, στην πραγματικότητα η δεύτερη φωτογραφία δεν υπήρξε ποτέ, με δημοσίευμα του RMC να αναφέρει ότι ο Εμπαπέ δεν συμμετείχε στη νέα καμπάνια, καθώς δεσμεύεται κι έχει συμβόλαιο με την Nike.
Πηγή: sport24.gr
Με τρεις αναμετρήσεις ολοκληρώθηκε σήμερα (19/10) η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α' κατηγορίας.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/10 @ 22:52
Έχασε την ευκαιρία να ζήσει από πολύ νωρίς την ατμόσφαιρα στο ντέρμπι του Τελ Αβίβ ο Λοΐζος Λοΐζου.
19/10 @ 20:33
Με τον Χάρι Μαγκουάιρ σε τρελά κέφια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άλωσε το Άνφιλντ μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, με τους «κόκκινους διαβόλους» να φεύγουν αγκαλιά με ένα σπουδαίο διπλό (2-1).
19/10 @ 16:54
Σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ο Ραφίνια δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί και δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στην επερχόμενη αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τον Ολυμπιακό!
19/10 @ 15:48
Σκοράροντας από μια φορά σε κάθε ημίχρονο, η Κόμο επικράτησε με 2-0 της Γιουβέντους και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας της Serie A.
19/10 @ 15:36
Ο Άγγελος Ποστέκογλου τους τελευταίους πέντε μήνες τα έχει... ζήσει -σχεδόν- όλα! Μετά την κατάκτηση του Europa League την 21η Μαΐου του 2025 ακολούθησε ένα «αντίο» από την Τότεναμ, μία πρόσληψη στη Νότιγχαμ Φόρεστ και ένας «γάμος», που κράτησε μόλις για 39 ημέρες και οκτώ ματς!
19/10 @ 13:55
Παρελθόν από τον πάγκο της Σαμπντόρια αποτελεί ο Μάσιμο Ντονάτι, ο οποίος αναμένεται ν’ αντικατασταθεί από τον πρώην βοηθό προπονητή των Γενοβέζων, Σαλβατόρε Φότι.
BEST OF THEMASPORTS