Ο ιδιαίτερα αγαπητός φίλος του ΠΑΟΚ δήλωσε πως θα δώσει το παρών στην Τούμπα για τον αγώνα του Δικεφάλου με την Βικτόρια Πλζεν (24/10), ενώ αποκάλυψε πως όνειρο του είναι οι «ασπρόμαυροι» να κατακτήσουν έναν ευρωπαϊκό τίτλο.
Παρακολουθήστε αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του OPEN:
Ο Παναθηναϊκός είχε πίεση και άμεσες ανακτήσεις, βρήκε συνεργασίες στο β' μέρος, είχε και δοκάρι με τον Σφιντέρσκι, κερδίζοντας 3-1 τη Βέστερλο και έδειξε έτοιμος για το πρώτο ματς με τους Σκωτσέζους.
Ο Νίκολιτς εκτός των άλλων στην ΑΕΚ θέλει να αναδείξει και παίκτες, μεταξύ των οποίων σε περίοπτη θέση βρίσκεται και αυτός. Στην κορυφή της στοχευσής του ήταν ο Καλοσκάμης.
H AEK ετοιμάζεται να παίξει το βράδυ της Πέμπτης ένα σημαντικό φιλικό απέναντι στην Ομόνοια Λευκωσίας το οποίο θα είναι κάτι σαν πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της σεζόν που πλησιάζει.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας, monobala.gr, ο Ελλαδίτης μεσοεπιθετικός, Ζήσης Χατζηστραβός, ο οποίος φέρεται να απασχόλησε τον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται πλέον κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Λάρισα.
Μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ βελτιώθηκε στο δεύτερο και ιδιαίτερα στο παραγωγικό κομμάτι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 από τον Άγιαξ. Σκόραρε ο νεαρός Μύθου που έδειξε καλά στοιχεία.
Αυτό που βιώνει ο Άρης, το περνούν όλες οι ελληνικές ομάδες με την ευρωπαϊκή λίστα. Το θέμα είναι ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης απέκτησε έναν Έλληνα παίκτη, ο οποίος πιάνει θέση... ξένου. Ο λόγος για τον Τάσο Δώνη.