Ένα πολύ ωραίο στοιχείο συνοδεύει τον νέο προπονητή του ΑΠΟΕΛ Μανόλο Χιμένεθ
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο ΑΠΟΕΛ έχει μπει και επίσημα στην εποχή Μανόλο Χιμένεθ, με το Ισπανό προπονητή να δηλώνει πανέτοιμος για την νέα πρόκληση στην καριέρα του.
Ο Χιμένεθ έκατσε σε αρκετούς πάγκους μέχρι στιγμής την ίδια ώρα που εντοπίζεται ένα πολύ ενδιαφέρον στοιχείο σε όσες ομάδες εργάστηκε. Πιο συγκεκριμένα αν εξαιρέσουμε την σεζόν 18-19 που ανέλαβε την Λας Πάλμας από την αρχή της σεζόν, σε όλες τις άλλες ομάδες που πήγε , το έκανε όταν η σεζόν ήταν ήδη σε εξέλιξη.
Έτσι και τώρα στον ΑΠΟΕΛ δίνει συνέχεια στην συνήθεια που έκανε λατρεία.
Ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/06 @ 21:40
Ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.
24/06 @ 20:54
Οι Βραζιλίάνοι έκαναν το πρώτο μβασμα 305 χιλιάδων στον ΑΠΟΕΛ ενώ μέχρι 31 Αυγούστου θα καταθέσουν άλλα 2.88 εκατομμύρια ευρώ.
24/06 @ 20:25
Ο Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε και για το ιδιόκτητο γήπεδο στην Κοκκινοτριμιθιά στην Γενική Συνέλευση της εταιρίειας ΑΠΟΕΛ.
24/06 @ 20:02
Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, είπε στη Συνέλευση πως κατατέθηκε το πρώτο έμβασμα ύψους €305.000 από τους Βραζιλιάνους επενδυτές.
24/06 @ 19:09
Ο Πρόδρομος Πετρίδης παρουσίασε το πλάνο συμφωνίας με τους Βραζιλιάνους στους μετόχους της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.
24/06 @ 18:28
Στα 19 εκατομμύρια τα έσοδα του ΑΠΟΕΛ στην λήξασα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS