Μάμας ΦιλίππουΉρθε ως μεγάλο όνομα στον ΑΠΟΕΛ, ο Γερμανός μέσος Μαξ Μάγιερ, όμως μέχρι τώρα δεν βοήθησε καθόλου τους «γαλαζοκίτρινους».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Κατέγραψε 7 συμμετοχές, συνολικά 427' λεπτά με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Τέσσερις στα προκριματικά του Champions League, δύο στα πλέι οφ του Europa League και μια συμμετοχή στο πρωτάθλημα, στην 2η αγωνιστική και στην ήττα από τον Εθνικό (3-1) στο ΓΣΠ.
Ομολογουμένως, ο Μάγιερ δεν επιβεβαίωσε με τις πρώτες του εμφανίσεις την ποιότητα που δείχνει το βιογραφικό του. Παράλληλα, πέρασε και τραυματισμό που τον κράτησε εκτός στις πρώτες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα και εύλογα δημιουργείται το ερώτημα με τον Γερμανό αν μπορεί να βοήθησει τον ΑΠΟΕΛ, καθώς αποκτήθηκε με μεγάλες προσδοκίες.
Ευελπιστούν ότι ο Μάγιερ με την επιστροφή του στη δράση θα βρει τον καλό του εαυτό και θα αποδείξει την κλάση του ώστε να δικαιώσεις τη διοίκηση της που τον έφερε, για την ώρα απογοητεύει με την απόδοσή του.
Ημέρα αγώνα η σημερινή! Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών υποδέχεται στις 19:00 στο Στάδιο Αλφαμέγα στη Λεμεσό την Εθνική Αυστρίας σε αγώνα για την 9η αγωνιστική των προκριματών του Μουντιάλ 2026.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14/11 @ 19:35
Ο Δημήτρης Διαμαντάκος που άνοιξε λογαριασμό, ο Χρήστος Ταλιχμανίδης και όχι μόνο.
14/11 @ 14:54
Πληροφορίες προπώλησης εισιτηρίων ΑΠΟΕΛ - ΑΕΛ (Α' Φάση-11η Αγ/κή)
14/11 @ 12:27
Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:
14/11 @ 11:26
Στο τελευταίο επεισόδιο της Overlap, στα αθλητικά κανάλια Cablenet Sports, ο Βάσσος Ηλιάδης τοποθετήθηκε για το πολυσυζητημένο βίντεο όπου οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ τραγουδούσαν μαζί με τον κόσμο τους μετά το ντέρμπι με την Ομόνοια στο ΓΣΠ.
13/11 @ 12:50
Ενημέρωση από το ΑΠΟΕΛ για τα 99χρονα.
13/11 @ 22:00
Ο Μάριους Κόρμπου αποτελεί φέτος ένα από τα μεγάλα επιθετικά ατού του ΑΠΟΕΛ και έναν από τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες του κυπριακού πρωταθλήματος.
BEST OF THEMASPORTS