Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε ότι το ματς της Εθνικής με την Αγγλία δεν είναι ένα απλό παιχνίδι, εξέφρασε, ωστόσο, την πίστη του για θετικό αποτέλεσμα. Τι είπε για απουσία Ιωαννίδη και τους… πιτσιρικάδες!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αισιόδοξος ότι η Εθνική Ελλάδας μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Γουέμπλεϊ», στο σπουδαίο ματς κόντρα στην Αγγλία για την 3η αγωνιστική του Nations League, εμφανίστηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στους δημοσιογράφους από το «Μαζαράκειο», όπου προπονείται η «γαλανόλευκη» και, ευδιάθετος, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι αντιμετωπίζουμε ένα απλό παιχνίδι. Η Αγγλία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Είναι το φαβορί στο γκρουπ μας. Παίζουμε με τοπ ομάδα και αυτό είναι ένα κίνητρο παραπάνω. Εύχομαι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, σε ένα καταπληκτικό γήπεδο. Έχουμε τον εγωισμό μας. Είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι, που έχουμε μπροστά μας, αλλά και μια πολύ μεγάλη πρόκληση για εμάς».
Για την απουσία του Φώτη Ιωαννίδη, εξάλλου, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, και για τον αντικαταστάτη του στην κορυφή της επίθεσης, τόνισε: «Έχουμε τα δύο παιδιά, Παυλίδη και Δουβίκα. Η απώλεια του Φώτη είναι μεγάλη, τα γκολ του έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Εύχομαι να επιστρέψει όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα γήπεδα».
sport-fm.gr
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
30/05 @ 15:40
Ο Παναιτωλικός ετοιμάζεται να μπει σε μια ιστορική χρονιά, καθώς το 2026 θα συμπληρωθούν 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.
30/05 @ 15:30
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε δηλώσεις στο πλαίσιο μίας συνέντευξής του σε ρουμανικό μέσο, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποκαλύπτει πως, εν αντιθέσει με τον πατέρα του, Μιρτσέα, εκείνος δεν επιθυμεί να παραμείνει για πολλά χρόνια στους πάγκους.
30/05 @ 14:52
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έθεσε ψηλά τον πήχη ενόψει της νέας σεζόν, μιλώντας με ειλικρίνεια για τα λάθη της προηγούμενης σεζόν, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για τη διαιτησία που αντιμετώπισε ο Άρης.
29/05 @ 19:16
Η UEFA κατέληξε στα δέκα καλύτερα γκολ της σεζόν στο Conference League, με εκείνο του Φώτη Ιωαννίδη ενάντια στην Ντινάμο Μινσκ να είναι πρώτο.
28/05 @ 23:34
Η Tuttosport δημοσίευσε τη λίστα με τους 100 υποψηφίους για το βραβείο Golden Boy και σε αυτήν, εντοπίζουμε τρεις Έλληνες.
28/05 @ 15:25
Τίτλους τέλους έβαλε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στα σενάρια περί αποχώρησής του από τον ΠΑΟΚ, μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του.
BEST OF THEMASPORTS