ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «Μπορούσαμε να σκοτώσουμε τον αγώνα πιο νωρίς»

ΣΠΙΛΕΦΣΚΙ: «Μπορούσαμε να σκοτώσουμε τον αγώνα πιο νωρίς»

Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι μετά τον αγώνα με την Ομόνοια για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος .

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη, τους νιώσαμε σήμερα στο γήπεδο. Πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας. Δείξαμε σε κάποιους που λένε ότι η Ομόνοια και η Πάφος είναι δύο βήματα μπροστά μας, πως η ομάδα μας είναι και παραμένει δυνατή. Και απόψε κόντρα σε ένα μεγάλο αντίπαλο που μπορεί να σε πνίξει αν δεν προσέξεις. Τους κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Θα μπορούσαμε να σκοτώσουμε τον αγώνα πιο νωρίς για αυτό είναι λίγο στεναχωρημένος. Η αλήθεια είναι πως κάποιες αλλαγές δεν βοήθησαν, τους αγαπώ αλλά περιμένω περισσότερο πάθος. Αν είσαι παθητικός με ομάδες που μπορούν να παίξουν μπάλα όπως η Ομόνοια τότε θα τρέχεις πίσω από την μπάλα και θα χάνεις ενέργεια. Γενικά είμαι ικανοποιημένος. Τώρα έχουμε διακοπή, θα ξεκουραστούμε».

 
 
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

H υπογραφή μνημονίου συνεργασίας από OMONOIA Foundation και Παγκύπριο Σύνδεσμο για άτομα με Αυτισμό (BINTEO)

H υπογραφή μνημονίου συνεργασίας από OMONOIA Foundation και Παγκύπριο Σύνδεσμο για άτομα με Αυτισμό (BINTEO)

Η Ομόνοια ανάρτησε στα social media το ρεπορτάζ από την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας ανάμεσα σε OMONOIA Foundation και Παγκύπριο Σύνδεσμο για Άτομα με Αυτισμό.