Πήρε το ντέρμπι των Νέων με τον Παναθηναϊκό με γκολ σε... «νεκρό» χρόνο ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός!

Πήρε το ντέρμπι των Νέων με τον Παναθηναϊκό με γκολ σε... «νεκρό» χρόνο ο Πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός!

Τη νίκη στο ντέρμπι του πρωταθλήματος Κ19 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, αφού με γκολ στο 90'+4' επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού στο Κορωπί!

Έβαψε ερυθρόλευκο το ντέρμπι η Κ19 του Ολυμπιακού!

Σε ένα πολύ δυνατό ματς στο Κορωπί η ομάδα του Πειραιά επικράτησε 2-1 του Παναθηναϊκού και συνέχισε νικηφόρα στο πρωτάθλημα κάνοντας το 5/5 στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι του Παναθηναϊκού, κατάφεραν να προηγηθούν στο 13' όταν ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού Καρακασίδης έκανε το γέμισμα στην αντίπαλοι περιοχή, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να μην συνεννοούνται μεταξύ τους και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Ο Ολυμπιακός λίγο πριν φύγει το πρώτο μέρος κέρδισε πέναλτι το οποίο απέκρουσε ο Καρακασίδης, ωστόσο 12 λεπτά μετά την εκκίνηση του δευτέρου μέρους οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα με κεφαλιά του Μπακούλα.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα μοιραστούν από έναν βαθμό ήρθε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σιλά να χαρίσει το τρίποντο στον Ολυμπιακό για το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις:

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Κοροπούλης): Καρακασίδης, Σκαρλατίδης, Λιναρδάκης, Νικολετόπουλος, Δουβίκας, Ζέκα (67΄ Πάνος), Μαρκεζίνης, Μπρέγκου, Τερζής (67΄ Τρίκατζης), Μπόκος, Λάζαρης (57' Νταμπίζας).

Ολυμπιακός (Ρομέν Πιτό): Γεωργακόπουλος, Δάμα, Παναγάκος (86΄ Λώλης), Καρκατσάλης, Κουτσίδης, Λιατσικούρας, Μπακούλας, Αλαφάκης, Πνευμονίδης (68΄ Τουφάκης), Παπακανέλλος (79΄ Σουλανιάκου), Γιουσούφ (68΄ Λαμίν).

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Χάνει Καμπρέρα με Ανόρθωση

Χάνει Καμπρέρα με Ανόρθωση

Ο Έντζο Καμπρέρα θα αγωνιστεί στον αγώνα με την ΑΕΛ και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με την Ανόρθωση λόγω καρτών.