Δείτε όσα δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αντριάν Γκουλά, μετά τον αγώνα με την Καρμιώτισσα για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος .

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Είναι δύσκολο γήπεδο αυτό, δύσκολο το παιχνίδι. Γνωρίζαμε πόσο επικίνδυνο είναι. Ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια χάσαμε τη συγκέντρωση και ήμασταν μπερδεμένοι. Μας σκόραραν και τους δώσαμε τη δυνατότητα να πάρουν αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο μέρος βρήκαμε προϋποθέσεις αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Δεν μου άρεσε που δεν παλέψαμε μέχρι το 90’ όπως κάναμε με την ΕΝΠ και αυτό είναι το παράπονο που έχω από τους παίκτες μου. Ευχαριστούμε τον κόσμο, δεν σταμάτησε να τραγουδάει από το πρώτο λεπτό μέχρι και το τελευταίο».

Στη διάσκεψη τύπου, πρόσθεσε: «Σήμερα δεν αξίζαμε τη νίκη επειδή δώσαμε το μομέντουμ στον αντίπαλο. Είχαμε ξεκινήσει καλά αλλά μετά τα 15΄ το πήραν οι αντίπαλοι. Σκόραραν το γκολ. Είναι ένα δύσκολο γήπεδο με ιδιαίτερο γρασίδι. Έπαιξαν στην αντεπίθεση, είχαν καλό τρανζίσιον. Στο δεύτερο μέρος προσπαθήσαμε να παίξουμε με το στιλ μας αλλά δεν ήταν αρκετό. Προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το στιλ μας με δύο επιθετικούς αλλά αυτό δεν είχε σημασία καθώς δεν ήμασταν παραγωγικοί. Ανασταλτικά επίσης δεν ήμασταν καλοί. Για αυτούς τους λόγους χάσαμε το παιχνίδι. Δεν είναι καλό για εμάς, ούτε για τους οπαδούς μας επειδή μας στηρίζουν. Ευχαριστώ τους οπαδούς που μας στηρίζουν. Το ένιωσαν ότι πρέπει να μας στηρίξουν, ότι δεν ήμασταν καλοί, έπρεπε να παλέψουμε, να τρέξουμε περισσότερο.

Πέδρο, Μαλεκκίδης, Χάμπος, έλειπαν σημαντικοί παίχτες. Είναι μακριά η σεζόν, υπάρχουν πολλά παιχνίδια, χρειάζονται όλοι οι παίχτες. Πρέπει όλοι να είναι έτοιμοι για να μας βοηθούν. Σήμερα δεν ήμασταν 100% όπως περιμέναμε.

Έχουμε διάφορους και ασυνήθιστους τραυματισμούς. Του Μαλεκκίδη ήταν από χτύπημα, δεν είναι μυϊκό, του Πέδρο είναι στον ώμο. Υπήρχαν και παίχτες που έπαιξαν τρία παιχνίδια σε μια βδομάδα,είναι κουραστικό. Πρέπει να το δουλέψουμε. Το μήνυμα είναι ότι είμαστε ο Απόλλωνας, πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια και όλοι οι παίχτες πρέπει να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή».

 
 
 
 
Πήρε ότι έδωσε ο Απόλλωνας

Πήρε ότι έδωσε ο Απόλλωνας

Έχασε με κατεβασμένα τα χέρια απόψε ο Απόλλωνας από τη μαχητική Καρμιώτισσα με 2-0, για δεύτερο σερί παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πήρε ότι έδωσε ο Απόλλωνας-ThemaSports
04/10 @ 23:30

Πήρε ότι έδωσε ο Απόλλωνας

Έχασε με κατεβασμένα τα χέρια απόψε ο Απόλλωνας από τη μαχητική Καρμιώτισσα με 2-0, για δεύτερο σερί παιχνίδι οι «κυανόλευκοι» κακή εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να φανούν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
04/10 @ 19:13

Οι ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δείτε φωτογραφίες με τον κόσμο από το στάδιο «Αμμόχωστος -Επιστροφή» για τον αγώνα Καρμιώτισσα- Απόλλων.

Οι επιλογές του Γκούλα απέναντι στην Καρμιώτισσα-ThemaSports
04/10 @ 17:41

Οι επιλογές του Γκούλα απέναντι στην Καρμιώτισσα

Δείτε την εντεκάδα που επέλεξε ο προπονητής του Απόλλωνα, Αντριάν Γκούλα, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι στην Καρμιώτισσα.

Απέμειναν λίγα εισιτήρια, δεν θα ανοίξουν ταμεία-ThemaSports
04/10 @ 10:25

Απέμειναν λίγα εισιτήρια, δεν θα ανοίξουν ταμεία

Ενημέρωση από τον Απόλλωνα για τον κόσμο ενόψει του αγώνα με την Καρμιώτισσα, στο "Αμμόχωστος-Επιστροφή".

«Τιμωρία που έκανε ολόκληρο το νησί να γελάει για άλλη μια φορά...»-ThemaSports
03/10 @ 20:13

«Τιμωρία που έκανε ολόκληρο το νησί να γελάει για άλλη μια φορά...»

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα, στην οποία αναφέρονται μεταξύ άλλων στην τιμωρία που τους επιβλήθηκε από τον Αθλητικό δικαστή.

Deal με Mina Vučković-ThemaSports
03/10 @ 19:19

Deal με Mina Vučković

Ο Tiles Gallery Απόλλων ανακοίνωσε την συμφωνία με την Σέρβα ακραία, Mina Vučković.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ