Γιάννης Ιωάννου

Πανέτοιμη για να ξεκινήσει το ταξίδι της στη νεοσύστατη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ είναι η Πάφος FC, η οποία απόψε (22:00) κοντράρεται με την Πέτροκουμπ στη Μολδαβία στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η κυπελλούχος Κύπρου είναι πρωτάρα στη διοργάνωση, όμως έχει αποδείξει σε όλες τις προκριματικές φάσεις, ότι δεν αγωνίζεται φέτος στην Ευρώπη για τη... χαρά της συμμετοχής, αλλά για να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί, συνεχίζοντας να γράφει νέες «χρυσές» σελίδες στο βιβλίο της ιστορίας της.

Στο αποψινό ματς, η Πάφος FC έχει και ένα... επιπλέον κίνητρο για το διπλό, πέρα από το ότι θα ξεκινήσει ιδανικά το οδοιπορικό της στη League Phase που θα της δώσει το δικαίωμα να ονειρεύεται από τώρα για πρόκριση στα νοκ-άουτ.

Αυτό δεν είναι άλλο από το να... σπάσει το «ρόδι» στα εκτός έδρας ματς, βάζοντας τέλος στο αρνητικό σερί που ξεκίνησε από το ματς με την Έλφσμποργκ στη Σουηδία για τον Α' προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ και συνεχίστηκε και στις επόμενες τρεις φάσεις του Κόνφερενς απέναντι σε Ζαλγκίρις, ΤΣΣΚΑ 1948 και Κλουζ, με αποτέλεσμα η Πάφος να μετράει τέσσερις εκτός έδρας ήττες σε ισάριθμους αγώνες της.

Ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο έχει περάσει «ακτινογραφία» την Πέτροκουμπ, ειδικά στα δύο παιχνίδια που αντιμετώπισε τον ΑΠΟΕΛ, είδε τα δυνατά και αδύνατα σημεία της και ασφαλώς θα διαπίστωσε ότι ναι μεν δεν είναι ομάδα φόβητρο, όμως αν της επιτρέψεις να πιστέψει ότι μπορεί να σε κερδίσει, τότε θα σου κάνει τη ζημιά.

Ο Ισπανός τεχνικός αντιμετωπίζει φυσικά τον αγώνα με μεγάλη σοβαρότητα και έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του ότι αν παρουσιάσουν τις παθογένειες των προηγούμενων εκτός έδρας αγώνων τους στην Ευρώπη, δύσκολα θα μπορέσουν να φύγουν νικητές από τη Μολδαβία, με σκόπο να τους... ταρακουνήσει και να τους αφυπνίσει.

Εκτός πλάνων είναι ο τραυματίας Πέπε.

Πιθανή ενδεκάδα: Ίβουσιτς, Μπρούνο, Γκολντάρ, Λουκάσεν, Σίλβα, Ναμ, Σούνιτς, Ντράγκομιρ, Ζάιρο, Τάνκοβιτς, Ζάζα.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έγινε κι αυτό: Πρόστιμο στην Πάφο για επεισόδιο μεταξύ δύο οπαδών της!-ThemaSports
02/10 @ 22:11

Έγινε κι αυτό: Πρόστιμο στην Πάφο για επεισόδιο μεταξύ δύο οπαδών της!

Πρόστιμο για επεισόδιο μεταξύ δύο οπαδών της δέχθηκε η Πάφος FC.

Καρσέδο: « Θα τα δώσουμε ολα για την νίκη »-ThemaSports
02/10 @ 18:30

Καρσέδο: « Θα τα δώσουμε ολα για την νίκη »

Ο προπονητής της Πάφου θα παραθέσει διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στην Πέτροκουμπ για την 1η αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ

«Πετάει» για Μολδαβία η Πάφος FC για το ιστορικό ματς με Πέτροκουμπ - ΜΑΤΘΑΙΟΥ: «Δύσκολη ομάδα, αλλά πάμε για τη νίκη»-ThemaSports
02/10 @ 08:54

«Πετάει» για Μολδαβία η Πάφος FC για το ιστορικό ματς με Πέτροκουμπ - ΜΑΤΘΑΙΟΥ: «Δύσκολη ομάδα, αλλά πάμε για τη νίκη»

Η αποστολή της Πάφος FC βρίσκεται στο αεροδρόμιο, όπου σε λίγη ώρα θα αναχωρήσει για τη Μολδαβία, για τον αυριανό (03/10. 22:00) αγώνα με αντίπαλο την Πέτροκουμπ, για την 1η αγωνιστική στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Πάφος FC: Η σιγή των οργανωμένων και η επιστολή-«φωτιά» του Ντουμπόφ...-ThemaSports
02/10 @ 08:34

Πάφος FC: Η σιγή των οργανωμένων και η επιστολή-«φωτιά» του Ντουμπόφ...

Στο ντέρμπι με τον Άρη, είχε πολύ κόσμο στην κεντρική κερκίδα του Παφιακού. Ωστόσο, οι οργανωμένοι οπαδοί (ΣΥ.ΦΙ. Πάφος - Θύρα 5) αποφάσισαν να σιγήσουν. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η αντίδραση τους...

Το διπλό ταμπλό για την Πάφο ξεκινάει-ThemaSports
01/10 @ 21:11

Το διπλό ταμπλό για την Πάφο ξεκινάει

Η ομάδα του Χουάν Κάρλος Καρσέδο δηλώνει πανέτοιμη για την League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, την οποία θα συνδυάσει με το πρωτάθλημα.

Τα εισιτήρια για το "Τάσος Μάρκου"-ThemaSports
30/09 @ 15:45

Τα εισιτήρια για το "Τάσος Μάρκου"

Η Πάφος ενημερώνει για τα εισιτήρια του αγώνα με την Ένωση στο Παραλίμνι.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ