Δείτε τι δήλωσε στο ΡΙΚ μετά το τέλος του αγώνα στο «Tallaght Stadium» ανάμεσα στη Σάμροκ Ρόβερς και τον ΑΠΟΕΛ, για την 1η αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, ο ποδοσφαιριστής της Κυπριακής ομάδας, Κωνσταντίνος Λαΐφης.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Δεν έχω λόγια, δεν ξέρω τι να πω. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Πρέπει να βρούμε τη δύναμη να σηκώσουμε κεφάλι, γιατί την Κυριακή έχουμε παιχνίδι. Μετά την κόκκινη σταματήσαμε να παίζουμε, δώσαμε χώρους, δεν πρεσάραμε. Δεν ήμασταν ίδιοι με το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν εικόνα αυτή μετά την κόκκινη, πρέπει να το συζητήσουμε, πρέπει να βρούμε τι φταίει. Ότι και να πούμε τελείωσε τώρα, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και φάνηκε ότι θέλουμε δουλειά».
Ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
24/06 @ 21:40
Ολοκληρώθηκε γύρω στις 20:00 η Ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.
24/06 @ 20:54
Οι Βραζιλίάνοι έκαναν το πρώτο μβασμα 305 χιλιάδων στον ΑΠΟΕΛ ενώ μέχρι 31 Αυγούστου θα καταθέσουν άλλα 2.88 εκατομμύρια ευρώ.
24/06 @ 20:25
Ο Πρόδρομος Πετρίδης μίλησε και για το ιδιόκτητο γήπεδο στην Κοκκινοτριμιθιά στην Γενική Συνέλευση της εταιρίειας ΑΠΟΕΛ.
24/06 @ 20:02
Ο πρόεδρος της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης, είπε στη Συνέλευση πως κατατέθηκε το πρώτο έμβασμα ύψους €305.000 από τους Βραζιλιάνους επενδυτές.
24/06 @ 19:09
Ο Πρόδρομος Πετρίδης παρουσίασε το πλάνο συμφωνίας με τους Βραζιλιάνους στους μετόχους της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ.
24/06 @ 18:28
Στα 19 εκατομμύρια τα έσοδα του ΑΠΟΕΛ στην λήξασα σεζόν.
BEST OF THEMASPORTS