Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 27ου Πρωταθλήματος Γυναικών.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή 6 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή έξι ομάδων που θα αγωνιστούν σε τέσσερις γύρους, σύνολο 20 αγωνιστικές.

Με την έναρξη του Πρωταθλήματος θα αρχίσουν και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις από τη Cytavision με τη στήριξη της ΚΟΠ.

Στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, απευθείας θα μεταδοθεί ο αγώνας Lakatamia FC - Άρης Λεμεσού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Στάδιο Δόξα Παλιομετόχου και θα αρχίσει στις 11:00 πμ.

Την ίδια ημέρα και ώρα 16:00 θα διεξαχθούν επίσης οι αγώνες Λευκοθέα Λατσιών - Ομόνοια Λευκωσίας και Καρμιώτισσα Ladies FC - Apollon Ladies.

Φωτογραφία: Στιγμιότυπο από τον αγώνα Super Cup μεταξύ των ομάδων Apollon Ladies - Λευκοθέα Λατσιών.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αυτός που είναι πιο έτοιμος ή αυτός που το έχει ανάγκη περισσότερο;

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Αυτός που είναι πιο έτοιμος ή αυτός που το έχει ανάγκη περισσότερο;

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν απόψε (20:00, ΕΡΤ) τα ξίφη τους σε μια μάχη λεπτών ισορροπιών και διαφόρων παραμέτρων που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα.