Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε στις 14:00 ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, για το αυριανό (03/10, 19:45) παιχνίδι στο ΓΣΠ με αντίπαλο τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, για την 1η αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τους ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» εκπροσώπησε ο Σενού Κουλιμπαλί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιθουανός τεχνικός:

«Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, είμαστε ενθουσιασμένοι και περιμένουμε τον αγώνα. Υποδεχόμαστε αύριο την ομάδα από την Ισλανδία και θέλουμε να καλέσουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο για να φτιάξουμε μια μαγική βραδιά για την Ομόνοια και όλοι μαζί να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Είναι πάντα δύσκολο να κάνεις την αλλαγή από παιχνίδι σε παιχνίδι. Αυτή είναι όμως η δουλειά μας, να δείχνουμε συνέπεια. Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε καλή απόδοση. Είμαστε φουλ συγκεντρωμένοι για τον αυριανό αγώνα και όταν ολοκληρωθεί θα δούμε τον επόμενο».

Για τη Βίκινγκουρ: «Η Βίκινγκουρ είναι από τις κορυφαίες ομάδες στη χωρά της και συνήθως κερδίζει. Είναι μια επικίνδυνη ομάδα. Όλες οι ομάδες έχουν τα πλην και τα συν τους. Έχουν νεαρούς παίκτες, διψασμένους και έχουν το απρόβλεπτο στο παιχνίδι τους. Θα προσπαθήσουμε να μην δίνουμε εύκολες φάσεις στον αντίπαλο και εξαρτάται πως θα παίξουμε κι εμείς. Είμαστε μια ομάδα που παίζουμε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Λέω στους παίκτες μου να μην βλέπουν το σκορ και να απολαμβάνουν τον αγώνα. Οι ευρωπαϊκές βραδιές στην Κύπρο είναι κάτι το διαφορετικό και θέλουμε να το απολαύσουμε. Να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για τα αγωνιστικά νέα: «Ο Μπέζους δεν είναι στην ευρωπαϊκή λίστα, αλλά προπονείται κανονικά και είναι στο 90% της αγωνιστικής ετοιμότητας. Μετά τη διακοπή, υπολογίζουμε πως θα τον έχουμε διαθέσιμο. Ο Μουσιαλόφσκι προπονείται ατομικά, όπως και ο Σεμέδο που ανεβαίνει καθημερινά».

Για τον Στέφαν Γιόβετιτς: «Μεγάλη μεταγραφή, ανεβάζει το επίπεδο γενικότερα στην Κύπρο. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, παράδειγμα προς μίμηση για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Το ότι δεν είχε ομάδα τους τελευταίους μήνες, δεν σημαίνει πως δεν είναι έτοιμος. Προπονείται ατομικά, είναι άριστος επαγγελματίας και είναι σχεδόν έτοιμος για να αγωνιστεί. Μπορεί να παίξει ως εννιάρι, ως δεκάρι και στα άκρα. Για έναν ιδιοφυή παίκτη, δεν έχει θέση που παίζει αλλά τι μπορεί να προσφέρει. Δεν τον υπολογίζω για μία και μόνο θέση».

Οι δηλώσεις του Σενού Κουλιμπαλί:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τον αυριανό αγώνα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή δουλειά για να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τον Νικόλα Παναγιώτου: «Νιώθω πολύ καλά μαζί του και είναι εύκολο να παίζω δίπλα του. Είναι νεαρότερος από μένα και έχουμε την ευκαιρία να μιλάμε για όλα. Συμβουλεύει ο ένας τον άλλο».

Για τα γκολ που πετυχαίνει: «Κάποτε συμβαίνει, η διαφορά είναι πως νιώθω ότι μπορώ να σκοράρω».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 2017 έπαιξε στην Ομόνοια, τώρα έρχεται με Βίκινγκουρ ως Τεχνικός Διευθυντής!-ThemaSports
02/10 @ 16:10

Το 2017 έπαιξε στην Ομόνοια, τώρα έρχεται με Βίκινγκουρ ως Τεχνικός Διευθυντής!

Ένα πρόσωπο που συνδέει την Ομόνοια με την αυριανή αντίπαλο της, τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, είναι ο παλαίμαχος διεθνής Ισλανδός ποδοσφαιριστής, Κάρι Άρνασον, ο οποίος θα βρεθεί ξανά στην Κύπρο ύστερα από αρκετά χρόνια.

Έσταξε... ΜΕΛΙ ο Νταμπράουσκας για Γιόβετιτς - «Δεν τον υπολογίζω για μία και μόνο θέση»-ThemaSports
02/10 @ 14:25

Έσταξε... ΜΕΛΙ ο Νταμπράουσκας για Γιόβετιτς - «Δεν τον υπολογίζω για μία και μόνο θέση»

Μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, ρωτήθηκε για το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Στέφαν Γιόβετιτς και είπε τα καλύτερα λόγια, αποθεώνοντας τον!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νέα για Μπέζους - Τι είπε για Σεμέδο, Μουσιαλόφσκι-ThemaSports
02/10 @ 14:11

ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ νέα για Μπέζους - Τι είπε για Σεμέδο, Μουσιαλόφσκι

Μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, ρωτήθηκε για τα αγωνιστικά νέα της ομάδας και είπε μία ευχάριστη είδηση για τον Ρομάν Μπέζους.

Πλησιάζει τις 10.000 η προπώληση για το ματς με τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ-ThemaSports
02/10 @ 12:21

Πλησιάζει τις 10.000 η προπώληση για το ματς με τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αυριανό (03/10, 19:45) αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στην Ομόνοια και τη Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ, για την 1η αγωνιστική της League Phase του Κόνφερενς Λιγκ.

Η... «λεπτομέρεια» που μπορεί να κάνει από τώρα τη διαφορά για Γιόβετιτς!-ThemaSports
01/10 @ 19:15

Η... «λεπτομέρεια» που μπορεί να κάνει από τώρα τη διαφορά για Γιόβετιτς!

Η αξία του Στέφαν Γιόβετιτς δεν αμφισβητείται φυσικά από κανέναν που ασχολείται με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και πρόκειται για μία μεταγραφή από το... «πάνω ράφι» για την Ομόνοια, όπως είθισται να λέμε σε τέτοιες περιπτώσεις!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ