Την έναρξη της συνεργασίας της με τον σπουδαίο Ιταλό προπονητή, Μάουρο Καμορανέζι ανακοίνωσε η Καρμιώτισσα!
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο άλλοτε αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της περιόδου.
Αναλυτικά:
«Η Καρμιώτισσα ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μάουρο Καμορανεζι μέχρι το τέλος της σεζόν.
Καλωσορίζουμε τον μεγάλο αστέρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες.
Η παρουσία του Μάουρο Καμορανέζι στο Κυπριακό πρωτάθλημα αποτελεί τιμή για την Καρμιώτισσα, αλλά και ολόκληρο το Κυπριακό ποδόσφαιρο!».
Λίγα λόγια για αυτόν τον τεράστιο αστέρα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου και προπονητή της Καρμιώτισσας!
Ο Μάουρο Καμορανέζι είναι Αργεντινός-Ιταλός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής, Αγωνιζόταν ως δεξιός μέσος ή δεξιός επιθετικός, αλλά πλέον είναι προπονητής ποδοσφαίρου.
Ο Μαουρο Καμορανέζι γεννήθηκε στις 4 Οκτωβρίου το 1976 στην Αργεντινή και ξεκίνησε την καριέρα του το 1995 από την χώρα της λατινικής Αμερικής, μετά έπαιξε στο Μεξικό για τη Σάντος Λαγούνα και την Κρους Ασούλ και στην Ουρουγουάη με τη Μοντεβιδέο Γουόντερερς.
Το 2000 μετακόμισε στην Ιταλία και αγωνίστηκε για τη Βερόνα, όπου με τις καλές του επιδόσεις τράβηξε το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, η οποία τον απέκτησε το 2002. Την πρώτη χρονιά ο Καμορανέζι κέρδισε το πρωτάθλημα και το Σουπερκόπα και έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Παρέμεινε στη Γιουβέντους μέχρι το 2010, οπότε και στη συνέχεια αποκτήθηκε από τη Στουτγκάρδη και έπειτα τη αργεντίνικη Λανούς και τη Ρασίγκ Κλουμπ, μέχρι που αποσύρθηκε το 2014.
Ύστερα ασχολήθηκε με την προπονητική και έχει προπονήσει την μεξικανική Κόρας δε Τέπικ και την αργεντίνικη Τίγρε, την Καφεταλέρος, την Ταμπορ Σεζανα, την Μάριμπορ Σλοβενιας και την Φλοριανα Μαλτας όπου είχε την καλύτερη παρουσία του αφού τερμάτισε στην 2η θέση ενώ οδήγησε την ομάδα του που ήταν 5η σε μπατζετ και στον τελικό χάνοντας όμως από την πρωταθλήτρια.
Ο Καμορανέζι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αργεντινή, αλλά προτίμησε λόγω του παππού του να εκπροσωπήσει σε διεθνές επίπεδο την Ιταλία, με την οποία πραγματοποίησε το ντεμπούτο του το 2003.
Με την εθνική Ιταλίας συμμετείχε στα Euro 2004 και Euro 2008, ήταν μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας στο Μουντιάλ 2006 και συμμετείχε επίσης στο Μουντιάλ 2010.
Για ένα ακόμη καλοκαίρι, ο Απόλλωνας θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του ρόστερ, αφού η ομάδα προέρχεται από μία αποτυχημένη χρονιά σε πρωτάθλημα και κύπελλο, όπου πέτυχε το... ελάχιστο από τους στόχους που είχαν τεθεί, να εξασφαλίσει θέση στην εξάδα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/06 @ 16:37
Ο Αλέξης Γαρπόζης αποχώρησε από την Καρμιώτισσα μερικές εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Στο φινάλε η ομάδα έπεσε κατηγορία...
10/06 @ 14:57
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τους Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν Σταύρος Δημοσθένους.
03/06 @ 18:51
Τοποθέτηση Σταύρου Δημοσθένου για τις εξελίξεις στην ΚΟΠ.
28/05 @ 18:22
Διαβάστε την ανακοίνωση της Καρμιώτισσας.
21/05 @ 20:41
Ποινή αποκλεισμού από τρεις αγώνες και πρόστιμο επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννη Βιολάρη, επειδή - όπως αναφέρεται - κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, έκοψε με αιχμηρό αντικείμενο τα δίκτυα της βόρειας εστίας του σταδίου «Αλφαμέγα», στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ!
20/05 @ 13:02
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τους Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο Σταύρος Δημοσθένους.
BEST OF THEMASPORTS