Υπέροχη στιγμή: Η αγκαλιά του Φερμίν με την γιαγιά του στην κερκίδα μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στην Σεβίλλη (ΒΙΝΤΕΟ)
O Φερμίν Λόπεθ και η αγαπημένη του fan, η γιαγιά του, αγκαλιάστηκαν μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στην Σεβίλλη (1-3).




Στο «Phillips stadion» τα επιθετικά υπερόπλα των δύο ομάδων (Ντε Γιογγκ / Γκιόκερες) έμειναν άσφαιρα, όμως το παιχνίδι μόνο βαρετό δεν ήταν.
Οι Ολλανδοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο και ευτύχησαν να προηγηθούν με ένα φανταστικό διαγώνιο σουτ εκτός περιοχής του Σχόουτεν (15’), που πρώτα βρήκε στην ρίζα της δοκού και μετά κατέληξε στα δίχτυα.
Απέναντι σε μία μπλοκαρισμένη Σπόρτινγκ, η Αϊντχόφεν είχε την ευκαιρία να κλειδώσει την νίκη, όμως σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες στην επανάληψη με πρωταγωνιστές τους Σαλιμπάρι, Ντε Γιονγκ και Λανγκ.
Και ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, το πλήρωσε. Οι αλλαγές του Αμορίμ καρποφόρησαν και από ζυγισμένη σέντρα του Αραούχο, ο Μπραγκάνσα με τέλειο βολέ πάνω στην κίνηση έκανε το 1-1 (84’), με τους Πορτογάλους να… κλέβουν τον βαθμό, παρά την αναιμική τους εμφάνιση.
Πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις