Παναθηναϊκός: Εκτός ο Βαγιαννίδης και για Μπάνια Λούκα, μέσα ο Μαξ - Η αποστολή του Αλόνσο

Παναθηναϊκός: Εκτός ο Βαγιαννίδης και για Μπάνια Λούκα, μέσα ο Μαξ - Η αποστολή του Αλόνσο

Ο Γιώργος Βαγιαννίδης δεν συμπεριλήφθηκε για δεύτερο σερί ματς στην αποστολή του Παναθηναϊκού, σε αντίθεση με τον Φίλιπ Μαξ που βρίσκεται σε αυτή.

Την αποστολή για την πρεμιέρα της League Phase του Conference League με αντίπαλο την Μπάνια Λούκα εκτός έδρας ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός.

Μετά το φινάλε της σημερινής προπόνησης στο Κορωπί, έγινε γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη το πρωί στη Βοσνία.

Σε αυτή δεν βρίσκεται για δεύτερο στη σειρά παιχνίδι ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Αντιθέτως, συμπεριλήφθηκε κανονικά ο Φίλιπ Μαξ ο οποίος γυμνάστηκε κανονικά σήμερα.

Στα της προπόνησης, οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο και ολοκλήρωσαν με τελειώματα. Την Τετάρτη η προετοιμασία για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα θα ολοκληρωθεί με προπόνηση στη Βοσνία.

Αναλυτικά η αποστολή: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Μπάλντοκ, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Νικολετόπουλος, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ουναΐ, Μπακασέτας,Μπρέγκου, Πελίστρι, Τετέ, Μαντσίνι, Τζούριτσιτς, Ιωαννίδης, Γερεμέγεφ, Σπόραρ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Έφυγε η ADEL και ήρθε ο BYRON: Που και πότε αναμένονται βροχές, καταιγίδες αλλά και χιόνια στο Τρόοδος - Ισχυροί ανέμοι στο «μενού» του καιρού

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει πρόσκαιρα την περιοχή, σύμφωνα με το Τμήμα Μετεωρολογίας. Το βαρομετρικό χαμηλό με την ονομασία BYRON, αρχίζει να επηρεάζει το νησί από το βράδυ της Παρασκευής. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα σκόνη.