Την «έφτιαξε» ο Γκούτμαν, μετά τις φωνές με Αραδίππου

Την «έφτιαξε» ο Γκούτμαν, μετά τις φωνές με Αραδίππου

Απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου, η απόδοση της ΕΝΠ ήταν μέτρια έως κακή. Πολλοί έμειναν σε εκείνη την εικόνα…

Χθες οι «βυσσινί», σε κανένα σημείο του αγώνα, δεν έγιναν «παιχνιδάκι» στα πόδια των παιχτών του Απόλλωνα. Απείλησαν σοβαρά την ομάδα του Γκούλα, με απώλεια βαθμών, υπέκυψαν στο φινάλε από τα 11 βήματα.

Είχε αποδοκιμαστεί ο Όρι Γκούτμαν από οπαδούς της ομάδας, μετά την ήττα από την Αραδίππου. Ο 39χρονος Ισραηλινός τεχνικός, με την τακτική που ακολούθησε βρήκε τον τρόπο να εγκλωβίσει τον Απόλλωνα για ένα ημίχρονο.

Στην επανάληψη, όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με τις τρεις πρώτες αλλαγές, είδε την ομάδα του να πατά με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή.

Βάζοντας κι άλλους παίχτες σιγά-σιγά στην εξίσωση, θα παλέψουν για διεκδίκηση της παραμονής. Εντός της ημέρας θα οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του Νταλίνια από την Πάφο.   

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Τον είχα βάλει στο ιερό και έψαλλε λίγο. Αγαπούσε πολύ τον Θεό, πίστευε»: Ο ιερέας των Πεύκων μιλάει για τον Γιώργο Μαζωνάκη

«Τον είχα βάλει στο ιερό και έψαλλε λίγο. Αγαπούσε πολύ τον Θεό, πίστευε»: Ο ιερέας των Πεύκων μιλάει για τον Γιώργο Μαζωνάκη

Για τη γνωριμία του με τον Γιώργο Μαζωνάκη και τη σχέση του με την εκκλησία και το χωριό του στη Σητεία μίλησε στο Cretalive.gr ο εφημέριος στην ενορία των Πεύκων, αρχιμανδρίτης Ευγένιος Σπηλιαρωτάκης, λίγες ώρες μετά το μνημόσυνο για τον τραγουδιστή που τελέστηκε την Κυριακή.